Η ηλικιωμένη συμπολίτισσά μας που διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο, υπέκυψε τελικά στα τραύματα και την ταλαιπωρία που υπέστη μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από αδίστακτους εγκληματίες, μέρα μεσημέρι στο σπίτι της.
Οι δράστες που αναζητούνται από την αστυνομία, δεν έχουν ανευρεθεί μέχρι στιγμής.

Εικάζεται ότι είναι χρήστες ναρκωτικών που στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη δόση τους, εισέβαλαν πρωινές ώρες στην οικία της 85 χρονης, που ζούσε μόνη στην Περαία.
Στην αδυναμία της προφανώς να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των εισβολέων για χρήματα (που πιθανόν δεν είχε) δέχθηκε κακοποίηση με χτυπήματα στο πρόσωπο.

Βρέθηκε το απόγευμα αργά σε πολύ άσχημη κατάσταση από φίλες της που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Άλλο ένα περιστατικό εγκληματικότητας, που μαστίζει την περιοχή μας, και θύματά του κυρίως είναι απροστάτευτα και ηλικιωμένα άτομα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.