Με έγγραφό της η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης μας ενημέρωσε σχετικά με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, σύμφωνα με το οποίο :

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αύριο Τετάρτη (15-8-2018), κυρίως στις Βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

  1. Αύριο Τετάρτη (15-8-2018)
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), η Θεσσαλία (Δυτική και Βόρεια) και ορεινές – ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Στερεάς.

  1. Την Πέμπτη (16-8-2018)
Κατά τα διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως κατά το μεσημέρι – απόγευμα η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία).
Μέχρι το απόγευμα πιθανόν το Βόρειο Ιόνιο.
Το μεσημέρι – απόγευμα πιθανόν η Δυτική Στερεά, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος.


Περισσότερεςλεπτομέρειες στα καθημερινάτακτικάδελτίακαιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.