Μάγεψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι, όταν ξεπέρασε την αρχική συννεφιά και πρόβαλε στον ουρανό, χθες το βράδυ.
Η πανσέληνος, προς την οποία έστερεψαν όλοι το βλέμμα τους, στις εκατοντάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, τιμήθηκε σε μια πολύ όμορφη μουσικοποιητική βραδιά, με πολύ προσεγμένη διοργάνωση στους Ν. Επιβάτες.
Ένας σύλλογος, ένας ιδιωτικός φορέας και μια μουσική κομπανία έκαναν την διαφορά χθες, σε αντίθεση με τις συνήθως κακόγουστες "πολιτιστικές" εκδηλώσεις που πολύ συχνά υφιστάμεθα, όπου Ελλαδικού χώρου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΙΝΕΙΑΣ, το ΗΧΟΡΑΜΑ musicstores (μια ιδιωτική επιχείρηση) και το γνωστό και πολύ καλό μουσικό σχήμα "Τα πάντα ρει" που αποτελείται από ερασιτέχνες μουσικοί που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έστησαν μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στην Πανσέληνο του Αυγούστου. Μια βραδιά που περιλάμβανε μια συλλογή μουσικών διαμαντιών με ενδιάμεσες απαγγελίες ποίησης.


Χαρήκαμε, όπως και το πολυπληθές ακροατήριο που παρακολούθησε το εξαιρετικό για την περιοχή δρώμενο. Από αυτοδιοικητικές παρουσίες εντοπίσαμε τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φεστερίδη. Πιθανότατα θα ήταν κι άλλοι που δεν τους είδαμε, ας μας συγχωρήσουν.


Στο μουσικό σχήμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ  συμμετέχουν:
Σταύρος Καλόστος – φωνή, μπαγλαμάς
Χρήστος Καπράλος – πνευστά, κρουστά
Θεολόγης Καρκαλέτσης - κιθάρα, λαγούτο
Ελένη Ματζάρη - φωνή
Αθανασία Μπεχλιβάνη - φωνή, ακκορντεόν
Στέλλα Σαράφη – κλαρινέτο, κρουστά
Μιχάλης Στεφαδούρος – πιάνο, κρουστά
Νίκος Τριανταφυλλίδης - μπουζούκι
Αντώνης Τσούκας - βιολί
Νόπη Χουτούρη – φωνή

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.