Εθελοντική δράση αισθητικής αναβάθμισης εξωτερικού χώρου, με τη φύτευση καλλωπιστικών φυτών, διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Πρασίνου και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ν. Επιβατών και τονΌμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).

Η πρωτοβουλία έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., με περιοχή υλοποίησής της την Πλατεία των Ν. Επιβατών (Συντριβάνι).

Σημαντική είναι η συμβολή του ΟΦΚΑΘ για την πραγματοποίησή της, ο οποίος πάντα πρόθυμος να προσφέρει απλόχερα βοήθεια, ανέλαβε τη δωρεά των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τον καλλωπισμό του χώρου.
Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας & Πρασίνου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές τόσο της Δημοτικής Κοινότητας των Ν. Επιβατών, όσο και του ΟΦΚΑΘ, για την ενεργοποίησή τους και την έμπρακτη υπενθύμιση ότι η δύναμη του εθελοντισμούείναι ότι παίρνει θέση και δημιουργεί ενεργούς πολίτες έτοιμους να αναλάβουν δράση και να δώσουν λύσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Διαβάζω στα δελτία τύπου του Δήμου Θερμαικού αλλά και σε διαφόρες αναρτήσεις στα δύκτια κοινωνικής δυκτίωσης, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η δημοτική Αρχή με ηγέτη τον Δήμαρχο κ. Μαυρομάτη και πραγματικά νοιώθω περίφανος που είμαι κάτοικος αυτού του Δήμου, Του Δήμου που σεν έχει πρόβλημα με το οδικό του δίκτυο, δεν εχει πρόβλημα με την καθαριότητα, δεν έχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση των δημοσίων χώρων, δεν εχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, είναι πρωταθλητής Ελλάδος στις γαλάζιες σημαίες, έχει αναπτύξει τελευταία και δύκτιο πυρασφάλιας και τον μήνα Αύγουστο φυτεύει πανσέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.