Αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η Πλεύση Ελευθερίας επισκέπτεται την ΔΕΘ 


Στις 2 μ.μ. θα δοθεί η Συνέντευξη Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την οποία θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα του κινήματος.
Η Ζωή αποκαλυπτική και χωρίς να κρύβει λόγια όπως πάντα θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τις παροχολογίες του μνημονιακού πρωθυπουργού της υποταγής στη ΔΕΘ.
Η συνέντευξη θα είναι ανοιχτή σε φίλους και στο κοινό.
Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Β' του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός, στο περίπτερο 8, στον 1ο όροφο.
Θα ακολουθήσει περιοδεία με επίσκεψη σε περίπτερα της ΔΕΘ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη συμμετοχή της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με επικεφαλής τη Ζωή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. 







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ακτιβιστή, ήσουν κάργα κλεφτοπασοκ και απογοητεύθηκες, ήσουν συριζα και απογοητεύθηκες, είσαι τώρα με την κωνσταντοπούλου και φυσικά θα απογοητευθείς γιατί πουλάει μόνον μούρη και τίποτε παραπάνω.
    Μετά από τούτην που θα πας; Μήπως στην Κούβα, παρέα με τον ραούλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι κάνεις λάθος στην εκτίμησή σου. Η Ζωή θα μπορούσε να "πουλάει μούρη" όπως λες αν έμενε (και ξέρεις ότι μπορούσε να το κάνει αν ήθελε) στο ΣΥΡΙΖΑ και να έχει μια από τις πολύ υψηλές θέσεις. Τα έφτυσε και έφυγε όταν ξεκαθάρισε ότι είναι ψεύτες (η κωλοτούμπα του Ιουλίου '15 - δημοψήφισμα).
    Πάντως μην ανησυχείς. Εδώ θα μείνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.