Η τρομοκρατία των μνημονιακών σκουπιδιών δεν θα περάσει!


Την Κυριακή 26/8, 32χρονος άντρας ακρωτηριάστηκε μετά από επίθεση των ΜΑΤ σε διαμαρτυρία ενάντια στη λειτουργία του παράνομου Χ.Υ.Τ.Υ. (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στη Λευκίμμη Κέρκυρας.
Στην περιοχή βρίσκονταν από νωρίς 13 διμοιρίες ΜΑΤ, ισχυρή δύναμη από ομάδες ΟΠΚΕ και αστυνομία. Τα ΜΑΤ απέτρεψαν την είσοδο αντιπροσωπείας των διαμαρτυρόμενων στη χωματερή. Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ολονύχτια καθιστική διαμαρτυρία. Ένα βεγγαλικό ήταν η αφορμή για τη βίαιη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και βόμβες κρότου λάμψης εναντίων των διαδηλωτών.
Με βάση τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, μια βόμβα κρότου λάμψης έπεσε στο χέρι του 32χρονου, τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά και στο Νοσοκομείο ακολούθησε ο ακρωτηριασμός του καρπού του δεξιού χεριού του.
Ο Τσίπρας και η άθλια κυβέρνησή του προσπαθούν με τα διαγγέλματά τους να μας πείσουν ότι νοιάζονται για τους εργαζόμενους, τους νέους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά ταυτόχρονα εξοπλίζουν το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης για να τους τσακίσει. Ενισχύουν την κατασταλτική νομοθεσία και τους μηχανισμούς της, περιορίζουν συνεχώς δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.
Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μας μετατρέψουν σε ανθρώπινη χωματερή. Να τελειώσουμε μια και καλή με τα μνημονιακά σκουπίδια και όλους τους υπηρέτες τους. Να οργανώσουμε τους μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες μας, για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά, τα δικαιώματά, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια μας.

Αντεπίθεση των Εργαζομένων
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.