Κατά την 18η συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 1 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσ/νίκη) η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα θέτει καίρια ερωτήματα που άπτονται του ελέγχου για τα έργα αποκατάστασης τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Πέλλα.
Με την επερώτησή της ζητά πληροφορίες για όσα γίνανε (κόστος, αναθέτουσα αρχή, φορέας υλοποίησης, υπηρεσίες που ενέκριναν τις μελέτες κλπ) αλλά κυρίως γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν ή καθυστερούν έργα για τα οποία έγιναν μελέτες(πχ Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων οδοστρωμάτων στο παραλιακό μέτωπο της Μηχανιώνας).
Η επερώτηση όπως έχει κατατεθεί:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.