Με νέο δελτίο τύπου απαντά η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού στις κατηγορίες, για κακοδιαχείριση και ανικανότητα, που της απέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Τσαμασλής. Και αφού  βεβαιώνει ότι δεν αδρανεί το προσωπικό, τα νέα απορριμματοφόρα είναι "καθ' οδόν" και η έλευση των νέων 23 εργαζόμενων θα βελτιώσει την κατάσταση,  καταλογίζει ως ανακριβή κι αναληθή την κριτική του.
Το δελτίο τύπου:

Με «πήλινα πόδια» η επιχειρηματολογία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Μια καλοπροαίρετη και σφύζουσα διάθεσης για ανεύρεση λύσεων κριτική θα έχαιρε κάθε εκτίμησης και θα χαιρετιζόταν όσο σκληρή κι αν ήταν. Ωστόσο, μία υποσκάπτουσα λάκκων, όρθωσης εμποδίων και βασισμένη σε αναλήθειες και ανακρίβειες κριτική, με αποκλειστικό στόχο της την πλήρη απαξίωση του έργου της Διοίκησης και τη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Με απόλυτη επίγνωση, ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να επιλυθεί μία και καλή το θέμα τη Καθαριότητας– πάντα σε ευθυγράμμιση με τη νομιμότητα, τη διαφάνεια, αλλά και την αποφασιστικότητα που χρήζει η ευαισθησία του ζητήματος, κάτι που εξάλλου επιβεβαιώνεται και από την πλήρη δικαίωση της Διοίκησης, σε όλα τα επίπεδα καταγγελιών του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, την Αποκεντρωμένη και το Διοικητικό Εφετείο – ξεκαθαρίζονται τα παρακάτω :

Προφανώς λόγω άγνοιας, διαφεύγει του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ότι όσο βρίσκεται εν εξελίξει ο δικαστικά σταματημένος διαγωνισμός, ο οποίος και έχει διενεργηθεί και ανάδοχος έχει προκύψει, δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης νέου διαγωνισμού.

Γι’ αυτό, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα και το κατεπείγον της κατάστασης, η Δημοτική Αρχή στράφηκε στις έκτακτες διαδικασίες. Παράλληλα, ο διαγωνισμός για την παραλαβή 5 απορριμματοφόρων έχει ολοκληρωθεί, η σύμβαση έχει υπογραφεί και η παράδοσή τους αναμένεται το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Το υφιστάμενο προσωπικό εργάζεται ανελλιπώς και σε καμία περίπτωση δεν παραμένει αδρανές, όπως διερωτάται ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης – κάτι που όφειλε να γνωρίζει. Και με τα έξι (6) απορριμματοφόρα (3 απορριμμάτων και 3 ανακύκλωσης) καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου, το οποίο θα πραγματοποιείται με μεγαλύτερη επιτυχία με την επερχόμενη έλευση 23 νέων εργαζομένων, που αναμένεται μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Όλες οι κινήσεις της Διοίκησης, μία προς μία,αποκαλύπτουν τόσο την αποφασιστικότητα, όσο και τον προσανατολισμό στο στόχο. Στην επίτευξη, δηλαδή, της αρτιότερης κατάστασης στον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας και των ασφαλέστερων συνθηκών για τη δημόσια υγεία. Και στον αγώνα της αυτόν, τα δικαστικά όργανα στέκονται στο πλάι της και η αξιωματική αντιπολίτευση στο «έργο» της, δηλαδή τη συστηματική και καιροσκοπική παρεμπόδιση των προσπαθειών των διοικούντων, διατεινόμενη,ωστόσο, ότι πράττει το καθήκον της.

Αν, λοιπόν, καθήκον της θεωρεί τη μεθοδική υπονόμευση του ίδιου του τόπου της και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, να θεωρεί βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία θα σταθεί εμπρός της.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.