Δεν ξέρουμε αν η επίσκεψη πρακτόρων του Κατάρ στο Θερμαϊκό έχει σχέση με την δραστηριότητα που αναπτύσσει η μικρή αλλά πολύ εύπορη χώρα στου κόλπου με στόχο την πραγματοποίηση επενδύσεων ως απάντηση στον  επιχειρούμενο παραγκωνισμό της από την Σαουδική Αραβία (βλέπε επενδύσεις του Κατάρ στη Γερμανία) αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και αυτό θα αξιολογηθεί, από τα ανοίγματα της διοίκησης της ΤΕΘ.
Παραθέτουμε δελτίο τύπου της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού (ΤΕΘ) που υπογράφει ο Πρόεδρός της κ. Γιώργος Ματζανάρης:

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβολή του τόπου, το Σάββατο 01/09/2018 επισκεφτήκαν τον Δήμο Θερμαϊκού περιοχή Περαίας έντεκα (11) τουριστικοί πράκτορες με τους συνοδούς τους από το ΚΑΤΑΡ με σκοπό να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν την περιοχή.
Επίσης την Τετάρτη 05/09/2018 ήρθε στην περιοχή μας δημοσιογράφος από την Σιγκαπούρη απεσταλμένη από την Ελληνική Πρεσβεία και τον Ε.Ο.Τ. η οποία με προκαθορισμένο πρόγραμμα επισκέφτηκε τις περιοχές Αγία Τριάδα και Περαία με σκοπό να συντάξει την ανταπόκριση της για την ελκυστικότητα και τις δυνατότητες της περιοχής και των καταλυμάτων.
Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν μέλος του Δ.Σ και υπάλληλος της Τ.Ε.Θ Α.Ε οι δε εντυπώσεις που απεκόμισαν για την περιοχή ήταν άριστες.
Για την Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκου Α.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τ.Ε.Θ. Α.Ε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ..."των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβολή του τόπου"...
    Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν από τις συνεχείς προσπάθειες, γιατί ο Δήμος δεν διαθέτει λεφτά για καινούργια καλσόν...! Όλοι μας ξέρουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την Ιορδανία ήρθε η ώρα για άνοιγμα στο Κατάρ και τα Εμιράτα! χαοχοαχοαοχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.