Ο σχολιασμός που εντοπίσαμε στο συνηθισμένο ψαχτήρι μας στα social media, τον αξιολογήσαμε ως πολύ σοβαρό και  θεωρήσαμε πως, εκτός από τον έντονα καταγγελτικό χαρακτήρα που περιέχει (και που θα πρέπει να αποδειχθεί), αναδιατάσσει τις δυνάμεις των υποψηφίων για τις εκλογές του Μάη του '19 στο δήμο Θερμαϊκού και ίσως χρήζει απαντήσεων από εκείνους τους οποίους φωτογραφίζει.

Το ποστάρισμα το έκανε ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Θερμαγικός" του Γιώργου Τσαμασλή, και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παράσχου.
Τα συμπεράσματα δικά σας και για τους ποιους εννοεί αλλά κυρίως για το τι εξυπηρετεί στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία:

Nikos Parasxou Οι μάσκες έπεσαν.Έδωσαν τα χέρια <<μάλλον έδωσαν υπόσχεση συνεργασίας ,διότι κανείς από τους δύο δεν εμπιστεύεται να δώσει το χέρι στον άλλον φοβούμενοι μήπως θα λείψει αριθμός δακτύλων>>.
Οι εργολάβοι τους ένωσαν.Οι πολίτες όμως του Δήμου μας είναι αποφασισμένοι να τους θέσουν εκτός μάχης και να τους στείλουν στη λήθη της πολιτικής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πάρε τηλ. τον παράσχου και ρώτησέ τον ποιους εννοεί ακτιβιστή. Αλλιώς δεν έχει νόημα το άρθρο. Αν δεν σου πει είναι μπαρούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις υπ΄΄οψιν σου ακτιβιστή καμμιά μέχρι τώρα (σοβαρή όσον το δυνατόν) δημοσκόπηση για τους υποψηφίους;
    Γιατί πολλά απίθανα ακούγονται στην πιάτσα...
    Θα την διαβάζαμε με ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ; 4 χρόνια τωρα ποιο ειναι το αντιπολυτευτικο εργο της αντιπολίτευσης στις πραξεις της διοικησης ; Εκτος αν ολα ηταν ροδινα. Δεν πρεπει να ξεχναμε ποιος ηταν ο κ.Τσαμασλης πριν ασχοληθεί με τον δημο. Πολλα χρονια νομαρχιακος συμβουλος και αντινομαρχης εμποριου. Αρα "εμπειρος πολιτικος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.