Οι φετινές εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στον δήμο Θερμαϊκού θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Κατά τον φετινό εορτασμό θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:

            α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου, από ώρα 8:00 μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 14ης Οκτωβρίου 2018.
         β) Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, κατά τις βραδινές ώρες τις 14ης Οκτωβρίου 2018 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
                       


Ειδικότερα, στο Δήμο Θερμαϊκού θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:
·           Ώρα 10:15 – Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Επανομής.
·    Ώρα 10:30 – Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγορίου Δημόπουλου από το Δήμαρχο Θερμαϊκού, Φορείς και Συλλόγους του Δήμου Θερμαϊκού.
·           Χαιρετισμός του Δημάρχου Θερμαϊκού, κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
·           Ομιλία του κ. Βασίλη Κεχαγιά, Δημοσιογράφου – Ιστορικού.
·           Τήρηση ενός λεπτού σιγής.
·           Εθνικός Ύμνος.

Τελετάρχης: κ. Γιώργος Φεστερίδης,Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ΔήμουΘερμαϊκού.

Εκπρόσωποι Φορέων, Σύλλογοι & Νομικών Προσώπων του Δήμου Θερμαϊκού που επιθυμούν να τιμήσουν την εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα με κατάθεση στεφάνου, παρακαλούμε όπως ενημερώσουν εγκαίρως την υπηρεσία μας, έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 23923 30003 & -007

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.