Μια υπόθεση ανθρωποκτονίας απασχολεί από χθες τις αστυνομικές αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία της Περαίας στον Θερμαϊκό.

Χθες βράδυ 6 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 10 μμ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Περαία μια ηλικιωμένη κυρία.

Σύμφωνα με  έκθεση της ασυνομίας η ιατροδικαστική εξέταση οδήγησε στην ανθρωποκτονία. Η 77χρονη κυρία βρέθηκε θανάσιμα χτυπημένη με στιλέτο στην περιοχή του λαιμού.

Οι αστυνομικές αρχές ήδη συνέλαβαν τον πιθανό δράστη του εγκλήματος, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς το κίνητρο ήταν η ληστεία.

Πρόκειται για 24χρονο γείτονα της ηλικιωμένης και πιθανά χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Όπως συμπεραίνεται εκ του γεγονότος πως δεν υπήρχαν σημεία διάρρηξης στην οικία του θύματος, εικάζεται πως ο δράστης ήταν γνωστός και τον δέχτηκε στο διαμέρισμα το ίδιο το θύμα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.