Είναι η πολλοστή φορά που κάποιο ( γνωστοί - άγνωστοι ;;; ) εισέρχονται σε αθλητικές εγκαταστάσεις και επιδεικνύουν την συγγενική του σχέση με τους βανδάλους ....
Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του αθλητικού σωματείου Αχιλλέα Περαίας βράθηκαν σήμερα το πρωί με εικόνες καταστροφών στο γήπεδο στην Άνω Περαία. Οι μικροί προφανώς εισβολείς θέλησαν να καταναλώσουν τσάμπα κοκα - κόλες και αναψυκτικά και φρόντισαν να μπουν με αυτόν τον άθλιο τρόπο.
Πριν δύο μέρες άλλοι (ή μήπως οι ίδιοι ; ) έπραξαν το ίδιο στο γήπεδο της Κάτω Περαίας απ' όπου κατανάλωσαν αναψυκτικά και αφαίρεσαν και 140 € που βρήκαν στο ταμείο.
Πριν 40 περίπου μέρες δράστες ανάλογου περιστατικού υπήρξαν δεκάχρονα παιδιά που "φρόντισαν " να σπάσουν τζάμια, να καταστρέψουν καρεκλάκια και να "ανοίξουν" αποθήκες.
Οι υπεύθυνοι του Αχιλλέα κάλεσαν την ασφάλεια που διεξάγει σχετική έρευνα.









Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.