Είχαμε πάντοτε την απορία αν ισχύει αυτό που κατά κόρον έχει παίξει στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ μίντια. Αν δηλαδή είναι αλήθεια πως μπορεί κανείς να εξοικονομήσει χρήματα για κάποιο κοινωνικό σκοπό συλλέγοντας πλαστικά καπάκια για ανακύκλωση.

Να που όπως μας πληροφορεί η "ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" αυτό ισχύει, αλλά εξαρτάται από τον φορέα που τα συγκεντρώνει, από τις συνεργασίες που συνάπτει με εταιρίες ανακύκλωσης τέτοιων ειδών κι από τον τρόπο που διαχειρίζεται τα όποια έσοδα προκύπτουν από την ανταλλαγή τους..
Όπως μας ενημερώνουν:
"Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε την αγορά 3 νέων αναπηρικών αμαξιδίων, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΙΣΟΤΗΤΑ «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» κατάλληλα για παιδιά δημοτικού, τα οποία με τη σειρά μας προσφέραμε στα παρακάτω δημοτικά σχολεία για υπαρκτές και ενδεχομένως, μελλοντικές ανάγκες τους:

· 3οΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΑΔΙΟΥ- ΘΕΡΜΗΣ

· 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ &

· ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΩΝ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Ευχόμαστε από καρδιάς να μην χρειαστούν ποτέ και σε κανέναν, αυτά τα αναπηρικά αμαξίδια".

Εμείς να επικροτήσουμε και να συγχαρούμε τους υπεύθυνους για την σημαντική αυτή προσφορά.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.