του ακτιβιστή

Με ιδιαίτερη ένταση δούλεψαν το τριήμερο που μας πέρασε τα κλεφτρόνια στην Αγία Τριάδα και στην Περαία, σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας.
Την Παρασκευή (να τους ονομάσουμε  "κλέφτες της Παρασκευής", αφού πολλάκις αρέσκονται να εισβάλλουν σε σπίτια τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας) άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι τις πρόσκαιρες απουσίες των ιδιοκτητών, κατά την διάρκεια της μέρας και προκλητικά, μπούκαραν σε τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στην Αγία Τριάδα και αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.
Αλλά και σε περιαστικές περιοχές του οικισμού Πεύκων στην Αγία Τριάδα, οι ίδιοι ή άλλοι, διέρρηξαν αποθήκες αφαιρώντας διάφορα εργαλεία, οικοδομικά υλικά και σιδηροκατασκευές.

Και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας



















Τη  νύχτα Κυριακής προς Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα νεαρός ή νεαροί κλέφτες δεν δίστασαν να
μπουκάρουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας, δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, σπάζοντας τζάμι του ισογείου, αφού εισήλθαν από τη νότια πλευρά του σχολείου. Αναζητώντας χρήματα αρχικά στο κυλικείο και μετέπειτα στα γραφεία των διδασκόντων, αφαίρεσαν μικροποσά και ηλεκτρονικά είδη (λάπτοπ και ηχεία).
Η σήμανση έκανε αυτοψία μετά από κλήση του διευθυντού του σχολείου που αντελήφθη την διάρρηξη το πρωί της Δευτέρας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο αποτελεί στόχο παραβατικότητας. Επανειλημμένα έχουν γίνει βανδαλισμοί από ομάδες νεαρών που δρουν ανενόχλητοι - από την αστυνομική δύναμη Θερμαϊκού - στην περιοχή.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.