Δύο σημαντικές δράσεις ενημέρωσης σχετικά με το φυσικό αέριο υλοποιήθηκαν την Πέμπτη και Παρασκευή 1 και 2 Νοεμβρίου, αντίστοιχα, για τους πολίτες της Ν. Μηχανιώνας και της Επανομής.

Την ενημέρωση πραγματοποίησε το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που παρευρέθηκε με το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στις παραπάνω περιοχές, ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Η πληροφόρηση αφορούσε στα οφέλη του φυσικού αερίου, τον τρόπο σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ελεύθερη επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη, την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης μετά τον μετρητή, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή, όσον αφορά στη Σύμβαση Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Τέλος, οι πολίτες ενημερώθηκαν για τη σημασία της τακτικής συντήρησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από πλήθος κόσμου, που φανερώνεται και από τις εκατοντάδες αιτήσεις σύνδεσης των πολιτών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου, ενώ αντίστοιχες ενημερωτικές ενέργειες προγραμματίζονται και στο μέλλον, επ’ αφορμή της προγραμματισμένης επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στις συγκεκριμένες περιοχές.


Ικανοποιημένος από την απήχηση των δράσεων και την εξαγγελλόμενη νέα επέκταση, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε : «Μετά την Περαία και τους Άνω και Κάτω Ν. Επιβάτες, η τροφοδότηση με φυσικό αέριο δύο ακόμα περιοχών του Δήμου μας, της Επανομής και της Ν. Μηχανιώνας, υπόσχεται πολλαπλά οφέλη τόσο σε οικονομικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και μια μεγάλη αλλαγή στο ενεργειακό μέλλον του τόπου μας και την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα αυτά συνηγορούν σε μια σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, ζητούμενο που κατευθύνει τα βήματά μας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.