Με κατάνυξη και υπό την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της εικόνας, ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία,προχθές, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Ν . Κερασιάς.

Ενός Ναού που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον οικισμό και ο οποίος οικοδομήθηκε, σύμφωνα με την παράδοση, στο σημείο όπου βρέθηκε θαμμένη η θαυματουργή εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το 1818, με την εκ θεμελίων ανακαίνιση και επαναλειτουργία του το 1994.

Παρόντες στον εορτασμό ήταν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, μέλη της Διοίκησης και των τοπικών συμβουλίων, ενώ η Περιφορά της εικόνας πραγματοποιήθηκε συνοδευόμενη από τη Φιλαρμονική του Δήμου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι και ανεξαρτητοποιηθέντες δεν σήκωσαν την εικόνα; Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να τους δει ο κοσμάκης και να τους ψηφίσει. Λές να μην το σκέφτηκαν τα σαΐνια ή βαρέθηκαν;...

    Και κάτι ακόμα ακτιβιστή φιλικά:
    Νομίζω το "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου" θα είχε κάποιο νόημα, αν επρόκειτο για άρθρο που υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο και το ποστάρεις και εσύ.
    Δημιουργεί όμως μια αντίφαση όταν το άρθρο είναι δικό σου.
    Άλλος δηλ. ο (αρθρογράφος) Ιβάνοβιτς και άλλο η ιστοσελίδα "ακτιβιστής";
    Μάλλον είναι περιττό σ΄αυτήν την περίπτωση, γιατί μπερδεύονται οι αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.