Το Κτήμα Γεροβασιλείου γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού την Κυριακή11 Νοεμβρίου 2018: ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές με ελεύθερη είσοδο από τις 11πμ έως τις 5μμ και απογευματινό πάρτυ στις 5μμ.

Οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον αμπελώνα και στο οινοποιείο και να περιηγηθούν στο μουσείο οίνου. Όλες οι ετικέτες του Κτήματος Γεροβασιλείου θα είναι διαθέσιμες για γευστική δοκιμή. Ανάμεσά τους, η σοδειά του 2018 στο Λευκό και στη Μαλαγουζιά, αλλά και το καινούριο κρασί του Κτήματος, το ροζέ από Ξινόμαυρο.


Στις 5μμ, ο χώρος εμφιάλωσης του Κτήματος ανοίγει για ένα απογευματινό Pink Party. Με καλωσόρισμα ένα ποτήρι ροζέ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν pink cocktails από τον εικαστικό Γιώργο Τζινούδη και μουσικές επιλογές από τον Dj Mount Ten
 
Πληροφορίες:
Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, 11πμ-5μμ
Pink afternoon Party στις 5μμ:
Pink&drink από τον Γιώργο Τζινούδη (www.behance.net/tzinoudis)
Dj set από τον Mount Ten (https://mountten.bandcamp.com)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.