Ο "ακτιβιστής" έχει γίνει πλέον το κέντρο αναφοράς του αυτοδιοικητικού αλλά και παραπολιτικού γίγνεσθαι στον Θερμαϊκό. Μπορεί τα media να παίρνουν φωτιά με αναρτήσεις για όλα σχεδόν τα θέματα αλλά οι άμεσες πληροφορίες για τα αυτοδιοικητικά έρχονται από τους εκατοντάδες φίλους της ιστοσελίδας μας  απευθείας στη διαχείριση. Καθημερινά έχουμε ανταποκρίσεις φίλων, ή και απλών αναγνωστών μας, από συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις που γίνονται σε όλον τον Θερμαϊκό και φτάνουν στον "ακτιβιστή" μέσω όλων των γνωστών τρόπων (τηλέφωνο, messenger, email κλπ). Θερμά τους ευχαριστούμε !!!
Η τελευταία σαββατοκυριακάτικη συλλογή μας θα αναδειχθεί στις επόμενες αναρτήσεις μας, της τρέχουσας εβδομάδας.

Θεωρούμε όμως ως καθοριστική είδηση, και θα εξηγήσουμε το γιατί στη συνέχεια, την Κυριακάτικη πρωινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ με οικοδεσπότη τον Γιώργο Τσαμασλή.
Σ' αυτή παραβρέθηκαν μετά από πρόσκλησή του, όπως τσεκάραμε, όλα τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού Θερμαγικός - Καλύτερη ζωή για Όλους στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα τοπικά συμβούλια του Δήμου, εκτός ενός.
Απουσία σημείωσε ο Νίκος Παράσχου, που ως γνωστόν έχει εξαγγείλλει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία με άλλη παράταξη.
Φωτογραφία από την συνάντηση δεν έχουμε αλλά με δεδομένη την αυτονόητη, όπως αντιλαμβανόμαστε, στήριξη της υποψηφιότητας Τσαμασλή από όλα τα στελέχη της παράταξης, ατονούν ή  αποθαρρύνονται κάποιες άλλες υποψηφιότητες που ανέμεναν είτε την απόσυρση Τσαμασλή είτε τον κατακερματισμό των στελεχών της παράταξης.
Μάλιστα οι πληροφορίες μας θεωρούν ότι πρόκειται για συνάντηση που αφορά τον βασικό πυρήνα του ψηφοδελτίου που θα ενισχυθεί και με το νέο αίμα που πρόκειται να προστεθεί σε επόμενη ανάλογου χαρακτήρα συνεύρεση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.