Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα Infonews24, στιγμές αγωνίας βιώνει η οικογένεια εδώ και μέρες η οικογένεια 87χρονού στη Βέργη, του δήμου Βισαλτίας Σερρών.

Ο 87χρονος από το απόγευμα της Τρίτης έχει να δώσει σημεία ζωής, με την οικογένειά του να τον αναζητά εναγωνίως.

Αύριο στις 10 περίπου το πρωί, θα βρεθούν στη Βέργη πεζοπόρα τμήματα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου. Οι έρευνες θα γίνουν στην ευρύτερη αγροτική περιοχή, ενώ ο ΟΦΚΑΘ εκτός από τα πεζοπόρα τμήματα, θα «επιστρατεύσει» και τα drones που διαθέτει. Η συμβολή του ΟΦΚΑΘ στις έρευνες θεωρείται κρίσιμης και ζωτικής σημασίας, λόγω και της εμπειρίας και των μηχανημάτων που διαθέτει και γι' αυτό το λόγο εξάλλου ζητήθηκε η συμβολή τους από την Ασφάλεια Σερρών.

Οι τελευταίες κινήσεις του 87χρονου πριν εξαφανιστεί

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 87χρονος την Τρίτη βρέθηκε σε ελαιοτριβείο της περιοχής, για να βγάλει τις ποσότητες λαδιού από τις ελιές του, έφυγε από εκεί με τον γεωργικό ελκυστήρα του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.