Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου φωτογραφία με νεαρό που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό και σχηματίζει με τα χέρια του το αλυτρωτικό σήμα του αλβανικού αετού.

Ντυμένος στα χακί και έχοντας στα χέρια του ένα ημιαυτόματο G3A4, ο νεαρός, προφανώς αλβανικής καταγωγής, σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας και ανεβάζει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και – όπως υποστηρίζει με ανάρτηση του – βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα
«Σας χαιρετώ από τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας .Υπηρετούμε σε άλλο κράτος αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας».
Αλβανοί εθνικιστές βρίσουν την ευκαιρία και επικροτούν την πράξη του βγάζοντας απίστευτο μίσος κατά της Ελλάδας. Ένας μάλιστα καλεί τον στρατιώτη να σκοτώσει Έλληνες. «Αν προτιμάς την Αλβανία τότε σκότωσε και κανέναν Έλληνα».

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR: 
Η φωτογραφία είναι άραγε αληθινή ή είναι μια ακόμη στημένη προκλητική ενέργεια;
Σημειώνεται ότι η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι γνωστή στην Αλβανία και ως “Ήμερα της Σημαίας” και γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από όλους τους Αλβανούς ανά την υφήλιο.
Η εικόνα είναι καθαρή και δεν φαίνεται να υπάρχει photoshop. Πρόκειται για μία ενέργεια, που έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες προκλήσεις των Αλβανών μετά τη δολοφονία Κατσίφα.
Ελπίζουμε να γίνει άμεσα έρευνα από το υπουργείο Άμυνας και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τέτοιες ενέργειες και τέτοια άτομα δεν χωράνε στις Ένοπλες Δυνάμεις.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αφιερωνεται σ αυτους που πιστευουν οτι οι Αλβανοι ενσωματωθηκαν στην Ελληνικη κοινωνια!Δεν βλεπουν τις ληστειες και τους φονους που γινονται καθημερινα και το μισος που εχουν για τους Ελληνες!Οχι απο ολους αλλα απο ενα μεγαλο ποσοστο που δεν δικαιολογειται!Οι Ελληνες τους βοηθησαν και αυτοι ανταποδιδουν με μισος και αχαριστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.