Νεκρός ανασύρθηκε συνδημότης μας στην περιοχή Πύργος Επανομής πριν από λίγο που καταπλακώθηκε από φοίνικα που επιχείρησε να κόψει.
Προφανώς από κακό χειρισμό και άτυχη συγκυρία το δένδρο κατά την πτώση του καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τη ζωή.
Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική έχουν ήδη σπεύσει στον τόπο της τραγωδίας.

Νεώτερες πληροφορίες.


Ο άνδρας ηλικίας 59 ετών είχε μεταβεί μαζί με τη γυναίκα του σε σπίτι ηλικιωμένης γειτόνισσάς τους προκειμένου να κόψουν τον φοίνικα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, μετά από παράκλησή της.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το δέντρο τους καταπλάκωσε το ζευγάρι.Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.