Με Έκτακτο Δελτίο Καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μας ενημέρωσε για το ακόλουθο δελτίο καιρού :
Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 17-12-2018 και από τα βορειοδυτικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας.
Πιο αναλυτικά:
1. Τη Δευτέρα (17-12-2018)
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά υψόμετρο 300 μέτρα).
2. Την Τρίτη (18-12-2018)
Α. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, κυρίως της Κεντρικής και Βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και βαθμιαία της Θράκης. Σταδιακά, από τα βορειοδυτικά, τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιορισθούν στα Ανατολικά.
Β. Θυελλώδειςβόρειοιάνεμοι,εντάσεως 8 μποφόρ, θα επικρατήσουνβαθμιαία  στο ΒόρειοΑιγαίο.


Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες να παρακολουθείτε τα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.