Ανοιχτά θα είναι αύριο και θα λειτουργούν κανονικά τα περισσότερα σχολεία του δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα, τα σχολεία θα είναι ανοιχτά στις Δημοτικές Ενότητες Θέρμης, δηλαδή σε Θέρμη, Τριάδι, Ν. Ραιδεστό, Ταγαράδες και Ν.Ρύσιο, και Βασιλικών δηλαδή σε Βασιλικά, Αγ. Αντώνιο, Αγ. Παρασκευή και Σουρωτή, εκτός από το σχολείο της Περιστεράς. Στη δημοτική Ενότητα Μίκρας ανοιχτό θα είναι μόνο το 2ο ΓΕΛ Μίκρας (κτίριο ΙΕΚ Θέρμης) ενώ τα σχολεία σε Κ. Σχολάρι, Καρδία, Πλαγιάρι, Τρίλοφο θα παραμείνουν κλειστά.
Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης αναστέλλεται για αύριο Τρίτη 8/1/2019 η λειτουργία των παρακάτω σχολικών μονάδων λόγω των επιπτώσεων των δυσμενών καιρικών συνθηκών: (α) όλες οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας (Κάτω Σχολάρι, Καρδία, Πλαγιάρι, Τρίλοφος) εκτός του 2ου ΓΕΛ Μίκρας (κτήριο ΙΕΚ Θέρμης) το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά. (β) οι σχολικές μονάδες της τοπικής κοινότητας Περιστεράς. Σε όλες τις άλλες τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών καθώς και σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά.
Για τη ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, παρά τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία βρίσκονται από εχθές επί ποδός οι υπηρεσίες του δήμου θέρμης, ώστε να ανοίξουν αύριο όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία. Από την Παρασκευή λειτουργούν οι λέβητες σε όλα τα σχολεία σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί στους διευθυντές.
Σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Παιδείας Στέλιο Αποστόλου όλα τα κτίρια, ακόμη και ακόμη και στα σχολεία που δεν θα ανοίξουν είναι λειτουργικά, ενώ οι προσπάθειες επικεντρώνονται στις αυλές όπου ρίχνεται αλάτι και καθαρίζονται προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.