Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και στο Δήμο Θέρμης, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παρακαλούμε τους συνδημότες μας να επικοινωνούν:
– Με το τηλέφωνο του Εργοταξίου Θέρμης, τηλ.: 2310 467110, από σήμερα σε όποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο του δήμο μας, λόγω χιονόπτωσης ή παγετού.
– Με τα τηλέφωνο 6985 753957 & 6981304515, σε όποιες περιπτώσεις κρίνουν ότι χρειάζεται η συνδρομή του Δήμου (στέγαση, θερμαινόμενοι χώροι κλπ.). Για όσους συμπολίτες μας αναζητούν ένα ζεστό χώρο φιλοξενίας μπορούν να πηγαίνουν στα ΚΑΠΗ που λειτουργούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης, κατά το ωράριο λειτουργίας τους.
Το Κέντρο Υγείας Θέρμης θα δέχεται εξάλλου όσους έχουν ανάγκη φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο 2313 310800.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.