Ανοιχτή πρόσκληση σε μέλη και μη, απευθύνει ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.30 το πρωί. 
Παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου τα ΚΑΠΗ Θέρμης θα κόψουν την πίτα τους την ερχόμενη Κυριακή σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και τραγούδια και με τη συμμετοχή των Χορωδιών του ΚΑΠΗ, των χορευτικών συγκροτημάτων και τις έντεχνες μελωδίες της “Αλεξάνδρας”.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης ευχές για τη νέα χρονιά θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Θέρμης καθώς και ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ, κάνοντας μάλιστα ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του Κέντρου για την περασμένη χρονιά, αλλά και παρουσιάζοντας τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ Θέρμης.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι της Γ’ ηλικίας που διαμένουν στη Θέρμη και επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.