Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου, στις 21.30 περίπου, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θερμαϊκού.

Άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο της ταμειακής υπηρεσίας, οι οποίοι προχώρησαν εν συνεχεία στα γραφεία της διοίκησης και του προσωπικού, ξηλώνοντας το εσωτερικό σύστημα συναγερμού και προκαλώντας υλικές φθορές σε πόρτες, συρτάρια και ντουλάπες.

Εν ελλείψει χρηματικού ποσού για να αποσπάσουν, οι δράστες αποχώρησαν, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε από περαστικό που διήρχετο από παρακείμενο δρόμο, στου οποίου την αντίληψη υπέπεσε το περιστατικό.


Μήνυση κατ’ αγνώστων έχει υποβάλει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, κ. Άγγελος Σαμακοβλής, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ φωτογραφίες ελήφθησαν και έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Σήμανσης.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.