Από προστατευόμενος μάρτυρας, σύμβουλο των Αδωνη και Βορίδη, και βαθύ λαρύγγι στην υπόθεση NOVARTIS, μετατράπηκε σε λαμόγιο και συνελήφθη στο αεροδρόμιο ενώ ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει τη χώρα .... Ο λόγος για το Νίκο Μανιαδάκη, σύμβουλος των δεξιών υπουργών Υγείας Άδωνη και Βορίδη.

Από μάρτυρας, κατηγορούμενος...

Θρίλερ για άλλους .... τραγέλαφος γαι το ΚΚΕ.

Ως φαίνεται, πάντως, ο ίδιος εμπλέκεται στην υπόθεση και έχει σοβαρές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, ενώ οι καταθέσεις που έδωσε με ψευδώνυμο συνεισέφεραν μεν κάποια στοιχεία για τη διακίνηση χρημάτων στην αγορά φαρμάκων, ωστόσο ο ίδιος αρνούνταν να δώσει ονόματα πολιτικών. Και το ερώτημα είναι γιατί η εισαγγελέας Διαφθοράς δεν άσκησε νωρίτερα δίωξη εναντίον του, εφόσον υπήρχαν στοιχεία εναντίον του.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας θα έπρεπε από καιρό να είχε δώσει λεπτομερείς καταθέσεις, κάτι που δεν έγινε, υποστήριξε ο κ. Σαράκης, συνήγορος προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis στις Αμερικανικές Αρχές. Αντιθέτως κλήθηκε μόλις την παραμονή της προσπάθειας διαφυγής του. Ετοιμαζόταν να φύγει όπως ο κ. Χριστοφοράκος κάτι που θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για την δικαιοσύνη και την έρευνα.

«Δεν εκβιαζόταν» εκτίμησε ο κ. Σαράκης διότι «ο ίδιος πήγε στις δικαστικές αρχές. Ο ίδιος ζήτησε να υπαχθεί στο καθεστώς ασυλίας».

«Κάποιοι βολεύτηκαν πίσω από αυτή την ασυλία του συγκεκριμένου μάρτυρα» πρόσθεσε ο κ. Σαράκης χαρακτηρίζοντας ύποπτο το χρόνο της καθυστέρησης της Εισαγγελίας καθώς όπως ισχυρίζεται τα στοιχεία τα είχαν. «Η έννομη τάξη έκανε το καθήκον της δίνοντάς του ασυλία, χωρίς όμως αυτός να δώσει τα στοιχεία που όφειλε».

«Ο συγκεκριμένος μάρτυρας λειτούργησε ως φραγμός στην έρευνα» υποστήριξε ο συνήγορος μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι πρέπει να καταπολεμηθεί η διαφθορά στο χώρο της υγείας.

«Αυτοί που κατήγγειλαν του προστατευόμενους μάρτυρες και έλεγαν ότι θα τους βγάλουν τις κουκούλες, σήμερα τους υπερασπίζονται.» είπε ο κ. Σαράκης και πρόσθεσε «κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν την έρευνα και μιλούν για πολιτικές σκοπιμότητες, όμως τι πολιτικές σκοπιμότητες έχουν οι αμερικανικές αρχές».

«Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αποδείξει ότι θα διαλυθεί το σύστημα διαφθοράς. Έχουν λάβει όλα τα στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές» υποστήριξε ο κ. Σαράκης τονίζοντας ότι τώρα η έρευνα θα προχωρήσει.

Καταγγελίες Πολάκη, με ανάρτησή του στο facebook

Για γέλια και για κλάμματα η προσπάθεια Ξεπλυματος του Μανιαδακη απο την Κοσιώνη.Κλαψιαρικο ύφος ο κύριος καθηγητής ,δεν ήξερε τιποτα και καλα ,αυτός βοήθησε τη χώρα ηταν σύμβουλος κυβερνήσεων για το καλό της ελλαδας!!!!!Δεν λεει το αρχιλαμογιο πως ηταν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβερδου του Αδωνη (στον οποιο έστελνε εντολές με μειλ) του Σαλμα και του Βορίδη ,την ίδια στιγμή που μεςω της εταιρείας Evroston που ηταν στο ονομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμακη ,έπαιρνε ενα ΣΚΑΣΜΟ χρηματα απο φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Νοβαρτις)για "μελέτες"και καλα που εκανε για πάρτη τους!!!!

Η βίλα στο διονυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα απο που τα ειχε αγοράσει ;;; απο το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; ή ηταν προικιά απο τη γυναίκα του ;;;

Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσει τα αφεντικά του .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .Τα λεει όλα


Η άποψη ΚΚΕ

«Ο τραγέλαφος με τους προστατευόμενους μάρτυρες, όπου όσοι τους χαρακτήριζαν "ήρωες" (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), τώρα τους αποδοκιμάζουν κι εκείνοι που τους αφόριζαν (βλέπε ΝΔ), τώρα τους υιοθετούν, επιβεβαιώνει την ανάγκη επωνυμίας τους που το ΚΚΕ είχε τονίσει απ' την πρώτη στιγμή» υπογραμμίζει σχόλιο του ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

«Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αποτελούν μία ακόμη απόδειξη της σήψης ενός συστήματος, στο πλαίσιο του οποίου η υγεία και το φάρμακο είναι πανάκριβο εμπόρευμα για το λαό, ενώ την ίδια στιγμή διάφοροι κρατικοί παράγοντες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κυβερνήσεις και εταιρίες μειώνοντας τις κοινωνικές δημόσιες παροχές υγείας και διασφαλίζοντας τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων» προσθέτει το ΚΚΕ καταλήγοντας στο σχόλιό του ότι «αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο και απ' αυτό εκτρέφονται υποθέσεις τύπου Novartis, οι οποίες αναζωπυρώνονται κάθε φορά, όποτε αυτό βολεύει τις ανάγκες της κάλπικης διπολικής αντιπαράθεσης».

 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.