Μόλις επέστρεψα από το ασφαλιστικό μου ταμείο, όπου πήγα να ζητήσω να με απαλλάξουν από τα συντάξιμα.
Μου λέει ο υπάλληλος δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Να τον δημιουργήσετε του λέω, μέχρι χθες δεν χρειαζόταν γιατί τα χρήματα που πλήρωνα τα ελάμβανα ανταποδοτικά ως σύνταξη. Σήμερα πληρώνω για να τα βάζει στην τσέπη του ο χοντρός.

Μη φωνάζετε κυρία μου, μου λέει, τα παράπονά σας να πάτε να πείτε στον υπουργό! Ποιον υπουργό;;; Εσείς δεν υπογράφετε σήμερα για το κούρεμα των χρημάτων ΜΟΥ; Δεν μπορεί να έχετε τη δικαιοδοσία να υπογράφεται αντί εμού, χωρίς να ερωτηθώ, για τα δικά ΜΟΥ χρήματα, και για ό,τι εγώ σας ζητώ να μου λέτε δεν έχω δικαιοδοσία.
Παρενέβη ο προϊστάμενος, ένας λιμοκοντόρος, και μου λέει για ποιο κούρεμα μιλάτε κυρία μου, με βλέπετε κουρεμένο; Τολμάτε να ειρωνεύεστε του λέω; Με όπλα θα έρθω την επόμενη φορά!!! Βόμβες θα πέσουν εδώ μέσα!!! Συνεργοί, συνυπαίτιοι, προδότες!!!!!!

(Προς όλους τους δημοσίους υπαλλήλους: Φοβού!!!! Θα σας φάμε! Και δεν θα είναι εμφύλιος αυτός, αλλά απονομή δικαιοσύνης!!!!)

Στεφανία Λυγερού

 Υ.Γ. Ούτε ένας ένοχος για τα δομημένα ομόλογαΟμόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 16 κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη για αγορά μη δομημένων ομολόγων από ασφαλιστικά ταμεία, την περίοδο 2001 έως και 2007.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.