«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η ΚΕΔΕ τη διαδικασία έκδοσης ΚΥΑ, για την απευθείας παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού στους δήμους το 2013 από το υπουργείο Οικονομικών και ζητά την παράταση της ισχύος της προηγούμενης απόφασης μέχρι 31/12.

Η ΚΕΔΕ, «που θέλει να πιστεύει ότι δεν υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα η παράλειψη» για τη μη ύπαρξη ενός στοιχειώδους διαλόγου με την τοπική αυτοδιοίκηση από πλευράς του υπουργείου Οικονομικών, ζητά την άμεση έναρξη διαβούλευσης με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ προκειμένου να εκδοθεί νέα ΚΥΑ.
Επίσης, η ΚΕΔΕ επισημαίνει ότι η υπό έκδοση ΚΥΑ δεν έχει σχέση με την προηγούμενη, ενώ ορίζεται ότι καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαγωνιστικών διαδικασιών για την εκμετάλλευση κοινόχρηστων χώρων είναι η 31η Μαΐου. Αν δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία οι διαγωνιστικές διαδικασίες, τότε ανακαλείται η παραχώρηση των αιγιαλών στους δήμους.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.