ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
< ΣΕ ΜΗ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ >.
(Νόμος 3431, «Περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και άλλες διατάξεις», ΦΕΚ 13/Α/3-2-2006, άρθρο 31, παρ. 2).
H E.E.A.E. ΕΙΝΑΙ ΑΡΜOΔΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ. Υ. Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣhttp://www.eeae.gr/gr/index.php?pvar=php/ni/ni&map=ni0
ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΩΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κ.Τ.Λ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΙΣΧΥΗ ?

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ ?

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

6 comments:

  1. Εύλογη απορία.
    Οι οδηγίες τους για τις κεραίες:
    http://eeae.gr/docs/president/_KINHTA-final.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΨΙΛΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΙΩΠΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ "ΜΠΛΑΜΠΛΑ" ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ. Ο ΚΑΤΑΝΟΩΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βέβαια πρέπει να εμπιστευόμαστε την Ελληνική Επιτροπή Ατομιικής Ενέργειας η οποία είναι η πλέον αρμόδια υπηρεσία του κράτους στελεχωμένη με επιστήμονες που έχουν διδακτορικά και δεκάδες διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις.
    Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλής ισχύος, εκατοντάδες φορές χαμηλότερη από τις κεραίες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης οι οποίες όμως είναι μακριά και δεν τις βλέπουμε. Ο κόσμος μας είναι λουσμένος σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες για να μπορούμε να βλέπουμε τηλεόραση, να ακούμε ραδιόφωνο και να έχουμε δορυφορικές τηλεπικοινωνίες. Η ελληνική νομοθεσία είναι αυστηρή και έχει βάλει όριο το 60% των ορίων που προτείνονται στις ευρωπαϊκες οδηγίες.
    Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει σε ζητήματα που δεν καταλαβαίνει και δεν γνωρίζει.
    Άλλο ο τεκμηριωμένος επιστημονικός αντίλογος που είναι θεμιτός και αναγκαίος και άλλο οι επικρίσεις τύπου καφενείου που απαξιώνουν τους πάντες και τα πάντα.

    Ένας ακτινοφυσικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
    http://www.activistis.gr/2014/12/blog-post_858.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απατεωνες για κλωτσιες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.