Pages

Pages

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Περί δημοσκοπήσεων ο λόγος .... Προηγείται η Συμπολιτεία στην διαδικτυακή του ακτιβιστή !!

Γνωρίζαμε πως οι "ματσό" υποψήφιοι δήμαρχοι Θερμαϊκού (δεν χρειάζεται να τους κατονομάσουμε, είναι γνωστοί) δίνουν δύο χιλιαρικάκια κάθε βδομάδα για να κάνουν δημοσκοπήσεις που να τους παρέχουν στοιχεία για την αναγνωρισιμότητά τους αλλά κυρίως για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν, και πόσο κοντά είναι στο στόχο τους να "μας σώσουν", εμάς τους δυστυχείς δημότες και ψηφοφόρους.
Φυσικά τα ποσοστά τα κρατάνε κρυφά και τα χρησιμοποιούν (συνήθως παραποιημένα) προκειμένου να πείσουν (όσους είναι ευκολόπιστοι) νέους υποψηφίους για το ψηφοδέλτιό τους ή για να δημιουργούν κλίμα ευφορίας στα στελέχη και στους "οπαδούς" τους.
 Έλα όμως που κάποιες μετρήσεις (εκατέρωθεν) διέρρευσαν .....
Δεν θα σας πούμε  όμως τα ακριβή νούμερα που ισχυρίζονται οι "χουβαρντάδες" υποψήφιοι δήμαρχοι, γιατί μεμονωμένα τα στοιχεία του ενός ή του άλλου από μακριά μυρίζουν πως είναι "πειραγμένα" ή τουλάχιστον είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτά.


Η διαδικτυακή δημοσκόπηση του ακτιβιστή

Δύο μέρες ακόμα μένουν για να τερματιστεί η δημοσκόπηση του ακτιβιστή και μετά και την καταμέτρηση της Τετάρτης, εξακολουθεί να προηγείται η Συμπολιτεία και ο Σπύρος Κουζινόπουλος με 32,84%. Ακολουθούν ο Κυριάκος Στεφανίδης και ο Γιάννης Μαυρομάτης και έπεται ο Γιώργος Τσαμασλής. Η Λαϊκή Συσπείρωση μένει στην τελευταία θέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.