Pages

Pages

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Δήμου

Προς
τον νέο Δήμαρχο Θερμαϊκού κο Μαυρομάτη
και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους

Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του δήμου μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δημάρχου Θερμαϊκού καθώς και τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ», όσο και οι συνεργάτες μου, σας ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Κοινός εχθρός μας είναι τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, γι’ αυτό θα βοηθήσουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια, που στοχεύει στην επίλυση τους. Πολλές φορές έχω τονίσει ότι τα αναπτυξιακά σχέδια της παράταξης μας είναι πάντα στην διάθεση του δήμου και των δημοτών, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν έντιμα και με στόχο το γενικό καλό. Είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε – φυσικά χωρίς ανταλλάγματα - κάθε ενημέρωση που θα ζητήσετε για οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο αναπτύξαμε και αποτυπώσαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα (το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας http://www.dimiourgikiananeosi.gr).

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει όλους μας.


Στεφανίδης Κυριάκος

4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαα ,ο Κυριάκος επικεφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Χαχανα. Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος που θα μπορούσε να αλλάξει τον Δήμο μας ειναι ο κος Στεφανίδης. Δυστυχώς καποιοι τον πούλησαν τελευταία στιγμή δηλαδή εξαγοράστηκαν και δεν μπόρεσε να θέσει υποψηφιότητα. Πάντως με την επιστολή αυτή αποδεικνύει ακόμα μια φορά τις προθέσεις του για τον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Χαχανούλη
    Δυστυχώς ή ευτυχώς ο μοναδικός που θα μπορούσε να αλλάξει τον δήμο μας προς το καλύτερο είναι ο κος Στεφανίδης. Μάκαρι να μην τον πουλούσαν τελευταία στιγμή κάποιοι συνεργάτες του, που προτίμησαν το καλό της τσέπης τους και όχι του Δήμου.
    Ακόμα και αυτή η επιστολή του δείχνει τις αγνές προθέσεις του και τημ αγάπη του για τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στεφανιδης ελαβε το πολιτικο τελος που του αξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.