Pages

Pages

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ

Tην αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της Αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.
Οι διαδηλωτές είχαν πρόθεση να φθάσουν έως το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν προχώρησαν, καθώς αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε εξηγήσεις από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο -θέλησε μάλιστα να μάθει σε ποια δύναμη της ΕΛΑΣ ανήκει- και ρώτησε για ποιο λόγο δεν επετράπη στους διαδηλωτές να περάσουν.
«Από ποιον έχετε εντολή;», ρώτησε και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.