Pages

Pages

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μια δενδροφύτευση με "υψηλό" συμβολισμό στην Επανομή !!! (φωτο)


Είχαμε μάθει από παλιά ότι η ηγεσία κάθε τόπου αποτελείται από τον δήμαρχο, τον παπά, τον δάσκαλο και τον χωροφύλακα.
Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευτυχείς οι κάτοικοι της Επανομής σήμερα, που με αφορμή την ημέρα Περιβάλλοντος συνευρέθησαν όλοι οι αρμόδιοι, εκπροσωπώντας την εξουσία του τόπου, στην πόλη τους προκειμένου να φυτέψουν μερικές φλαμουριές (ή μήπως πλατάνια;) στο νέο πάρκο.
Χαρήκαμε για την σύμπνοια με την οποία εκφώνησαν τους βαρυσήμαντους πανηγυρικούς της ημέρας και ιδιαίτερα την αλληλοβοήθεια που επέδειξαν στην εργασία  της φύτευσης.

Χαρήκαμε την παρουσία του μητροπολίτη κ. Άνθιμου, της Αντιπεριφερειάρχου κ. Πατουλίδου    και της πλειονότητας της διοίκησης του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη.

Από παράτες και "δήθεν" εκδηλώσεις καλά πάτε. 

Κανένα δρόμο, καμιά λακκούβα, καμιά διευθέτηση των αποψιλώσεων (γιατί θα καούμε για άλλο ένα καλοκαίρι) και κυρίως κανέναν καθαρισμό των παραλιών στην Επανομή θα δούμε;

Ή το μόνο για το οποίο νοιάζεστε είναι το ανόητο "φαίνεσθαι";

Οι φωτο είναι από τον τοίχο του Σάκη Γιαμουστάρη.








6 σχόλια:

  1. Αυτή ακριβώς είναι η διοίκηση Μαυρομάτη. Μαρμάρινες πλάκες για το τίποτα ,Ιορδανοί ξυπόλυτοι πρίγκιπες να πηγαινοέρχονται , δελτία τύπου πως δήθεν φεύγουν οι κεραίες ,μελέτες για βοτανικά πάρκα ,υπόγεια πάρκιγκ ,διεθνή πανεπιστήμια ,αγωγοί φυσικού αερίου, τελετές της δεκάρας με σφολιάτες και καναπεδάκια ,νέφος και πέπλο αποπροσανατολισμού ,άρτος και θεάματα. Απο πίσω , απευθείας μελέτες ,παραχώρηση ποταμού , παραχώρηση καθαριότητας ,παραχώρηση ηλεκτρολογικών εργασιών ,παραχώρηση του πολιτισμού ,των Αργυρίων και των πάντων. Πίσω από τις παραχωρήσεις; Τι άλλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι εξηγείται γιατί ο Άνθιμος δεν έδωσε και πολλή σημασία στον Καλονά. Βρήκε την αμφίεση και τον "σκεμπέ" του πολύ απωθητικά. Το ίδιο και μεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι μου θυμίζουν ρε τι μου θυμίζουν ... Ρε ποίοι είχαν πάρει το μυστρί στο χέρι και δεν άφησαν τίποτα στο διάβα τους ... Καλά το πάτε πάντως ,που ξέρεις κάποιο από τα μάρμαρα μπορεί νάνε και η ταφόπλακα σας ... Άρτος και θεάματα ... (και κάτι για σουίτες στο Porto Kara άκουσα αλλά αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, σε 21 λέξεις που γράφτηκαν στην μαρμαρόπλακα:
    2 (καραμπινάτα) ορθογραφικά λάθη (εφυτεύθ-ει, εντιπεριφερ-ι-άρχη)
    Στο κείμενο, προφανώς γραμμένο στο πόδι:
    - 5 Ιούνη !!!
    - το παρόν δέντρο (ποιό είναι δηλαδή αυτό το παρόν???)
    - Μαυρομάτης Ιωάννης (ο μόνος με μικρό όνομα).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ (ΚΑΙ) ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ??? ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 1:18 . Η βλακεία, η προχειρότητα και το καρακιτσαριό σε όλο τους το μεγαλείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες νωρίς το απογευματάκι , μαύρα τζιπάκια και μερσεντεζ έξω από το Δημαρχείο ... Αααα ναι ρε ήταν η δημοπρασία για τα μπαράκια στον ποταμό χαχαχαχχα ... τυχαίο ... δεν νομίζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.