Ολομέτωπη εμετική επίθεση ψευδολογίας με "πηγή" ΤΟ Β(Λ)ΗΜΑ" και ρεπόρτερ αυτής της αηδίας κάποιον Βασίλη Κυριακούλη.
Επιχειρειρεί να χτυπήσει την Μαρία Καρυστιανού με φανταστικές υποθέσεις διασπάσεων στο κίνημα πολιτών που είναι σύσσωμο στο πλευρό της και πριν την ανακοίνωση της Διακήρυξης Αρχών του νέου κόμματος.
Εμπλέκει μάλιστα, χωρίς να αναφέρει τίποτα φυσικά συγκεκριμένο, την οργάνωση της Θεσσαλονίκης.
ΑΡΔάκια, δουλικά, τρομοκρατημένοι συστημικοί, υποτακτικοί, δεξιοί διεφθαρμένοι και "αριστεροί" του κ@λ@υ ΑΞΙΟΣ ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ...... αλλά κανείς δεν μασάει.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με τη ΜΑΡΙΑ μπροστάρισσα.
ΤΡΕΜΕΤΕ....


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Next
Αυτό είναι το τελευταίο.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.