Μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση αποτελεί για τη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς, το ατύχημα του κ. Δουμάνογλου Ρήγα, κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής δένδρου, από συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος προσφέρει κοινωνική εργασία, κατόπιν δικαστικής απόφασης, στο ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Πρασίνου.
Ο εργαζόμενος διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου και ελπίζει να υπάρχουν νεώτερα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.
΄Ηδη, ο Δήμαρχος βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να ενημερωθεί εκ τους σύνεγγυς, για την πορεία της υγείας του εργαζόμενου.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.