Πως μπορούμε να να μπορούμε αναγνωρίζουμε πιθανούς κινδύνους στο διαδίκτυο και πώς τους αντιμετωπίζουμε; Ποιοι είναι οι κατάλληλοιτρόποι πρόληψης και τί πρέπει να αποφεύγουμε όταν είμαστε on line;
Για τις παγίδες και την ασφάλεια στη χρήση του διαδικτύου θα μιλήσει η δρ. Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Αν. Καθηγήτρια Δασικής & Περιβαλλοντικής Πληροφορικής στο ΑΠΘ, την Τρίτη 27/3 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
Το διαδίκτυο αποτελεί, πλέον, ένα πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, αφού προσφέρει δυνατότητες για ενημέρωση, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, επικοινωνία, και αλληλεπιδρά σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς μας.

Ως Πόλη που Μαθαίνει, ο δήμος Θέρμης συνεχίζει τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διαμόρφωση υψηλού ποιοτικού επιπέδου και ενεργών πολιτών με κριτική σκέψη. Η διάλεξη με τίτλο “Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο - Δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες κατά τη χρήση του”είναι άλλη μια δράση των ΚΥκλων ΜΑθησης σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες και τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Στην ίδια εκδήλωση που διοργανώνει η επιτροπή Δια Βίου Μάθησης και η αντιδημαρχία Παιδείας, του δήμου Θέρμης θα ανακοινωθούν οι νέοι ΚΥκλοι ΜΑθησης στη νέα επιμορφωτική περίοδο Μαΐου – Ιουνίου και θα δοθούν οι βεβαιώσεις σε όσους συμμετείχαν στους κύκλους που, ήδη, ολοκληρώθηκαν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.