Εκθέτει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του Δημάρχου κ. Αλεξανδρή η επιστολή που που απέστειλε σήμερα 6/8/13 η Κίνηση Πολιτών Επανομής και με την οποία ζητά να της αποδοθεί το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε πέρυσι ο Δήμος Θερμαϊκού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Κι αυτό γιατί ο κ. Αλεξανδρής σε προηγούμενη συνεδρίαση, απαντώντας στο αίτημα δημοτικού συμβούλου προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την δημοπράτηση του έργου της Accolagoons, βεβαίωσε (ανακριβώς ;;) πως δεν είχε καμιά ενημέρωση και γνώση για το θέμα αυτό. 
Και φυσικά από πληροφορίες που έχουμε στην ενημερωτική (που κανένας δεν πήρε είδηση) ημερίδα που έγινε τον Δεκέμβριο στο ξενοδοχείο Royal παρότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου "δεν είχε ιδέα" παραβρέθηκαν από πλευράς Δήμου Θερμαϊκού δύο διοικητικοί υπάλληλοι.
Γιατί αυτή η παραπλάνηση κ. Δήμαρχε; Τί παίζει πίσω από το έργο Accolagoons;

Η επιστολή της ΚΠΕ:
 
Επανομή 06/08/2013

Προς : Γ.Γ. Δήμου Θερμαϊκού κ. Κεραμιδάκη

Σας παρακαλούμε να μας δώσετε ένα αντίγραφο του «μνημονίου συνεργασίας» για την υλοποίηση του έργου “Δράσεις για τη διατήρηση παράκτιων οικοτόπων και σημαντικών ειδών ορνιθοπανίδας των περιοχών του Δικτύου NATURA 2000 λιμνοθάλασσα Επανομής και λιμνοθάλασσα Αγγελοχωρίου” που υπογράφτηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2012, από τον Δήμο Θερμαϊκού και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
για τη διοικούσα επιτροπή, τα μέλη : Γεώργιος Σφυρής – Θεόδωρος Τζίνας

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.