κατέχουν μία θέση εξουσίας (αφορά όλες τις θέσεις εξουσίας).

Όσοι βιαιοπραγούν είναι -ΜΟΝΟΝ- το παρακράτος. Παρακράτος = μισθωμένοι δολοφόνοι των προδοτών. (Διόλου περίεργο να χρησιμοποιούν κατά συρροή δολοφόνους από τον Κορυδαλλό.) Τέτοιους έστειλαν στην πορεία και έκαψαν την μαρφίν, τέτοιοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση στις Σκουριές, τέτοιοι καίνε την Αθήνα σε κάθε πορεία, τέτοιοι δολοφονούν εν ψυχρώ πολίτες για "επαναστατικούς λόγους". Ψυχάκηδες είναι, καθόλου πωρωμένοι ιδεολογικά.

Να προσθέσω.. Η ψήφος στην ΧΑ είναι τιμωρητική. Η ΧΑ θα εξαφανιστεί από τον χάρτη ΜΟΝΟΝ όταν επέλθει η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!!!!!!!

Η κανονική, η μόνη τιμωρία που απαιτεί ο λαός (και που θα τελέψουν τα μαρτύρια όλα) είναι............... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Τότε (μόνον τότε) η ΧΑ θα ξαναπάρει τα κανονικά της ποσοστά, το μηδέν κόμμα τίποτα.

Κι ένα τελευταίο.. Οι αριστεροί είναι τσακωμένοι με την βία. Το μότο τους είναι (έτσι εκπαιδεύονται) "εμείς πρέπει να είμαστε γεροί, κι ελεύθεροι, για να αγωνιζόμαστε, άσε τους άλλους να σκοτώνονται". Επίσης, η μόνη εκπαίδευση που έχουν λάβει (εκτός του να παπαγαλίσουν την ιδεολογία, χωρίς να αλλάζουν ούτε κόμμα) είναι 1. στην πεζοπορία και 2. στο να γκαρίζουν με ρυθμό τα πολύ συγκεκριμένα και χωρίς ίχνος φαντασίας συνθήματα. Επίσης, είναι οι πρώτοι που θα φύγουν ένα τσακ πριν αρχίσει το ξύλο, και οι μόνοι που δεν θα διακινδυνεύσουν σύλληψη. (Πάνθερμοι αγωνιστές!!) Κι ένα τελευταίο, οι αριστεροί στις πορείες περιφρουρούν τους μπάτσους.. που περιφρουρούν τους προδότες...

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.