του ακτιβιστή
Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε !!!

Είχαμε κάνει παλαιότερα ρεπορτάζ και είχαμε στηλιτεύσει την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, που είχε μετατρέψει το πίσω μέρος του τμήματος του ΚΑΠΠΑ σε σκουπιδότοπο, στοιβάζοντας τα κλαδιά και τους θάμνους που μεταφέρονταν και αποθέτονταν εκεί από την αποψίλωση των οικοπέδων των δημοτών. Και ήταν πράγματι μια θλιβερή εικόνα από την κατάντια του περιβάλλοντος χώρου του "στολιδιού" (όπως αρέσκονται να το αποκαλούν οι δημαρχαίοι !!!) του τόπου.

Και ειλικρινά πιστεύαμε πως η άθλια αυτή εικόνα θα αποκαθίστατο άμα τη αναλήψη της εξουσίας από τον δήμαρχο της ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ κ. Γιάννη Μαυρομάτη.

Οποία απογοήτευσις .... κυρίως των πολυπληθών υποστηρικτών και εύπιστων ψηφοφόρων του !!!

Πλέον ο σκουπιδότοπος πολλαπλασιάστηκε και περικύκλωσε όλο το κτιριακό συγκρότημα. Τα ογκώδη, μπάζα, χώματα, σκουπίδια έχουν γίνει βουνά και φτάνουν πλέον μπροστά από τα κτίρια του ΚΑΠΠΑ, έως και τη θάλασσα.....

Υπάρχει καμμιά εξήγηση που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την επέκταση της βρωμιάς και της αθλιότητας ;;

Περιμένουμε τους λαλίστατους κατά τα άλλα και επικοινωνιακούς δημάρχους και αντιδημάρχους να μας εξηγήσουν την μετατροπή του ΚΑΠΠΑ σε ΣΜΑ, αμέσως μετά την επιστροφή του στον Δήμο Θερμαϊκού και τις περιχαρείς και θριαμβευτικές τους ανακοινώσεις.

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δείτε τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν και αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας:




















Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.