Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά να ρίξει κάποιος μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των αστικών φυλλάδων για να διαπιστώσει ότι η ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου στον κόσμο της δουλειάς, στα λαϊκά στρώματα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Κι αυτό είναι το δράμα. Ότι η αστική τάξη διεξάγει σήμερα ταξικό πόλεμο χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο και τον κερδίζει σε όλα τα μέτωπα. Κι αυτό θα συνεχίζεται αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μαζί όλοι σ’ αυτή την χώρα. Αν δεν καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν λύσεις για όλους. Ότι συμφέρει στους πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό είναι εχθρικό για την εργατική τάξη και τους ανθρώπους της δουλειάς και το αντίθετο.

Τους βλέπουμε τεράστιους γιατί είμαστε γονατιστοί. Αν δεν οργανωθούμε, αν δεν επιλέξουμε μορφές πάλης πέρα και έξω από την παραλυτική αστική νομιμότητα και ενάντια στις επιδιώξεις της ξεπουλημένης συνδικαλιστικής εργατοπατερίας, θα είμαστε οι χαμένοι και αυτού του γύρου της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.