Και ενώ οι διαφημιστικές πινακίδες παράπλευρα από τα οδοστρώματα, κεντρικών αρτηριών αλλά και περιφερειακών, που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή των διερχομένων οδηγών, με νόμο απομακρύνθηκαν, βρισκόμαστε μπροστά στο παράδοξο φαινόμενο να έχει αυξηθεί κατακόρυφα  η παρουσία των διαφημιστικών λάβαρων που αναρτώνται πλέον σε κάθε στύλο των διαζωμάτων.
Και φυσικά κατανοούμε την ανάγκη για την προβολή κάποιων σημαντικών γεγονότων, την άφιξη ενός σπουδαίου καλλιτέχνη ή την πρεμιέρα μια ενδιαφέρουσας θεατρικής παράστασης.
Όταν όμως αποσκοπούν να επηρεάσουν τους οδηγούς αποκαλύπτοντάς τους τα γυμνά σωματικά προσόντα της άγνωστης φερέλπιδος νεαράς αοιδού, τότε δημιουργούνται από τη μια, ερωτηματικά στους εποχούμενους που έχουν να κάνουν με τη σχιζοφρενική διάσταση της εφαρμογής των   νόμων από την ελληνική πολιτεία  από τη μια, αλλά και  επιβεβαιώσεις του γνωστού "από φωνή ....κορμί,  η κοπελίτσα".

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Και όχι μόνο.. Γιατί ενώ έχουν απαγορευτεί οι διαφημίσεις, ξεπροβάλουν σε μόνιμη βάση, και ΠΑΝΤΟΥ, νέες του Καζίνο;;;;; Εχουν πληρώσει κατιτίς παραπάνω αυτοί;;;;;
    Στεφανία Λυγερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.