Εδώ και μήνες επισημάνθηκε η αδιαφορία δημοτικού συμβούλου που - εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του (;) - κατέλαβε (αυθαίρετα ;) κοινόχρηστο δημοτικό χώρο, τοποθέτησε κάδους μεταφοράς φερτών υλικών (μπάζων, απορριμάτων), παράπλευρα και σε κάθετη διάταξη προς την κεντρική λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας.

Και κλήθηκε ο συγκεκριμένος κύριος να αποσύρει τους κάδους, που τους χρησιμοποιεί προφανώς για να διαφημίζει την επιχείρησή του με συγκεκριμένη ανάρτηση που έγινε από τοπικό μπλογκ.
Αδιαφορώντας λοιπόν για την έκκληση αυτή και αφού δε νοιάζεται αν ασχημίζει έτσι την είσοδο της πόλης ούτε αν  πιθανώς   δημιουργεί και εστία μόλυνσης από τα παρατημένα εργαλεία, συνεχίζει να διαφημίζεται δωρεάν, όταν οι διαφημιστικές πινακίδες έχουν ήδη καταργηθεί.
Ζητάμε να απομακρυνθούν άμεσα οι συγκεκριμένοι κάδοι, για να μην υποθέσουμε άλλες πιθανές αιτίες που μπορεί να εξηγούν την αδιαφορία της Διοίκησης, που φαίνεται ότι καλύπτει αυτήν την αυθαιρεσία.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

26 comments:

  1. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ4 Μαΐου 2011 στις 4:23 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ,,,ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΡΟΚΑΝΑ,,,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,,,ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ,,ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΗΚΙΑ,,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΗ,,,ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ,,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.,ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...ΑΝΤΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ,,,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ..ΠΡΩΤΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο,
    ούτε γνωρίζω προσωπικά τον κύριο που αναφέρεις αλλά και ούτε τον κρίνω.
    Δημοσίευσα μια φωτογραφία της εισόδου της Περαίας που τραβήχτηκε την Πρωτομαγιά.
    Πιστεύω ότι παρ' όλα τα καλά σου λόγια για τον κ. Τροκάνα, δεν θα πρέπει να έχεις διαφορετική γνώμη στο δια ταύτα (για λόγους αισθητικής, καθαριότητας αλλά και ουσίας):
    Ζητάμε να απομακρυνθούν άμεσα οι συγκεκριμένοι κάδοι

    ΥΓ Γιατί άραγε θα έπρεπε να ενημερωθώ προηγουμένως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ
    Κ ΚΑΡΙΩΤΗ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΑΤΥΧΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο Κ ΤΡΟΚΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΩ.
    Κ ΚΑΡΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο Κ ΤΡΟΚΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Κ ΤΡΟΚΑΝΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ?
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .
    ΟΙ ΛΥΚΟΙ Κ ΚΑΡΙΩΤΗ ΟΤΑΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΕΛΕΣ.
    Ο ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ Κ ΤΡΟΚΑΝΑ ΚΑΙ Κ ΨΑΡΑΔΕΛΗ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ.(ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ).
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο Κ ΤΡΟΚΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΘΕΡΕΤΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ).ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καριωτης γιωργος6 Μαΐου 2011 στις 10:28 μ.μ.

    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΡΑΓΜΕΝΕΣ,,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ,, ΜΑΝΩΛΗ ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ??(ΤΟ γραφω γιατι με πειραζει να στοχοποιει κανεις μονο τους πολιτικους αντιπαλους)δεν γυριζω την πλατη μου ουτε συγκαλυπτω καμια αυθαιρεσια.ΖΗΤΗΣΑ απο τον ακτιβιστη να ζητησει πρωτα εξηγησεις,,και αν δεν τον ικανοποιουσαν,,τοτε ειχε το δικαιωμα να κανει τους χαρακτηρισμους..αδιαφορουν ...και προκαλουν....Αν και πολιτικος αντιπαλος,τον υπερασπιστικα ανοιχτα,,γιατι δεν νοιωθω ομορφα να παραμεριζουν ολα τα θετικα καποιου...και να τον επικρινουν για κατιπου θα μπορουσαν να παρουν πρωτα εξηγησεις. 12 χρονια μαζι σαν δημοτικοι συμβουλοι,ειδα την πολιτικη σταση του, και τον ξεχωρησα για τους χαμηλους τονους και το ηθος του.οι πολιτες τον αγαπουν και τον εκλεγουν παντα στις πρωτες θεσεις..Στον τοπο μας γνωριζει ο ενας τον αλλον απο τα γενοφασκια του..Ο ΚΩΣΤΑΣ,,,με την εργατικοτητα του,(Δεν φιλισε κατουριμενες ποδιες για μια θεσουλα στο δημοσιο,,,,,)δημιουργησε,και ξεχωρισε πρωτα σαν χαραχτηρας και επειτα σαν πετυχημενος και στα οικονομικα του ετσι που να μην εχει αναγκη να βλεπει τον δημο σαν εσοδο,,,οπως μερικοι...μερικοι.Και οτι δηθεν πηρε χωματουργικα εργα απο τον δημο,,αν το ισχυριστει κανεις επωνυμα...θα βρεθει προ εκπληξεων μιας,,,και κανενας δημοτικος συμβουλος απο τον νομο δεν εχει τετοιο δικαιωμα..Για το τι προσφερε....ρωτηστε τους συλλογους(ΑΘΛΗΤΙΚΟΥς,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥς,να δειτε την ουσιαστικη υλικη και ηθηκη βοηθεια του.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ,,,Καντε μια συγκριση με την κατασταση που επικρατουσε στον τομεα αυτον στην Επανομη και στην Μηχανιωνα..Αν και πολιτικος αντιπαλος εχω την υποχρεωση να τον υπερασπιστω γιατι νομιζω οτι εγινε στοχος αδιασταυρωτων πληροφοριων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργος Καριωτης Υποψηφιος Συμπαρασταστης του δημότη(κου) Συμβουλου. Και κάτι ακόμη, η επιχείρηση ειναι στο όνομα της συζύγου, αφου το ανέφερε ο συμπαραστάτης. "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά δεν θα βάλετε μυαλό γιαυτο είμαι απαισιόδοξος αυτήν την διοίκηση.
    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .Άλλο σε ρώτησα άλλο απαντάς.
    Η ερώτηση μου ήταν :Πείτε μου τι έχει προσφέρει ο κ Τροκάνας όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην διοίκηση. Και πείτε μου τι έχει προσφέρει ο δήμος Θερμαϊκού στον κ. Τροκάνα.
    Δεν απάντησες και γνωρίζω ότι δεν απάντησες γιατί δεν έχεις τίποτα να πεις.
    Δεν είπα ότι ο Κώστας ο τροκάνας αναλάμβανε ο ίδιος έργα στον δήμο θερμαικου. Από που το έβγαλες αυτό το συμπερασμα? Ένας ανώνυμος φίλος σου έδωσε την απάντηση πολύ εύστοχα. Αλλά μάλλον σφυρίζεις κλεφτικά.
    Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στον δήμο θερμαικου. Κ. Καριώτη οι οικογένεια και οι συγγενείς εκλεγούν τον κ Τροκάνα και όχι ο απλός πολίτης του δήμου Θερμαϊκού.
    Βλέπω ότι δεν κατάλαβες γιατί δεν εκλέχτηκες δημοτικός σύμβουλος .Δικαίως δεν σε επιλέξαμε και για συμπαραστάτη του δημότη γιατί και εσύ είσαι οπαδός του(κάθε τι νόμιμο είναι και ηθικό)μάλλον κολλητός του βουλγαρακη είσαι.
    Εγώ είμαι οπαδός πρώτα του ηθικού και μετά του νόμιμου.
    Τα 23.000.000.000ευρω χρέος του νέου δήμου δείχνει ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τα δημοτικά δρώμενα πρώτα κοιτούσαν την πάρτη τους και τους κολλητούς τους και πολύ λίγο ενδιαφερθήκαν για τους δημότες. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις αυτές όμως οι εξαιρέσεις δημοτικών σύμβουλων δεν αποτέλεσαν φωτεινό παράδειγμα για τους υπολοίπους.

    Επειδή αναφέρθηκες στις εκλογές και σε συνυποψήφιο σου αλλά με την παράταξη του Μαυρομάτη. Σε διαβεβαιώνω ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος λείπει από το τωρινό δημοτικό συμβούλιο εσύ δεν λείπεις .Αν δεν κάνω λάθος αν γινόταν και δεύτερη ψηφοφορία στον συμπαραστάτη του δημότη ο συγκεκριμένος υποψήφιος στον οποίο αναφέρεσαι θα είχε εκλεγεί συμπαραστάτης του δημότη.
    Και αν δεν κάνω λάθος η δική σου παράταξη και ο αρχηγός σου είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Μαυρομάτη στον δεύτερο γύρω των εκλογών.
    Υ.Γ: Μην συνεχίζεις αυτήν την αναφορά σου στον κ Τροκάνα. Δεν του προσφέρεις απολύτως τίποτα και είναι και απών από τον ιστότοπο για να απαντήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,,8 Μαΐου 2011 στις 2:14 π.μ.

    ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΙ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ,,,ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ,,ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ...ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ,ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ,,,ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,,ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΕΙΧΑΜΕ,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ....ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ?? ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ?? ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ,,,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ..ΑΥΤΟΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.,,ΝΤΡΟΠΗ. ,,,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,,,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΠΟΥ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,,,Η ΑΝΑΦΟΡΑ ..ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ,,ΓΥΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ..ΣΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ,,ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ,ΠΑΕΙ ΔΗΔΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΚΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑ,,,,ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ..(ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..που πατωσαν)ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ...ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ(πρωτασεις μου εκανε και ο κος ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ και ο κυριος ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ,,ισως να ξαναειμουν και γω ενας αβουλος δημοττικος σμβουλος..με πανω το χερακι κατω το χερακι..12 χρονια εζησα τετοιες καταστασεις,,το ξερω το σεναριο..και δεν θα ξαναπαιξω σ αυτη την παρασταση.ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑ,,ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ(οχι βεβαια της παραταξης που κατεβηκα κανωντας την υπερβαση μου,,,γιατι και εκει διαφωνησα λεγωντας ,,οτι,,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ..(θεση μου ηταν η αποδεσμευση των ψηφοφορων)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?? ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ..Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ,,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΣΑΣ....ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ,,,ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.,,ΑΔΕΛΦΟΙ,,ΜΑΣ (ΑΝΩΝΥΜΟΣ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΩΝ,ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ.(ΞΕΡΕΙς ΕΣΥ,,,)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
    Άκουσε εδώ υπερφίαλε δήθεν πολιτικέ παράγοντα της περιοχής.
    Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να βγείς και να υπερασπιστείς τον Κώστα τον Τροκάνα.
    Ποιός σε διόρισε συνηγορό του?
    Σε ενόχλησε που σου είπα οτι είσαι οπαδός του (οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό)?
    Ηεπίθεση που σου έκανα ήταν γιατί δεν βγείκες να υπερασπιστείς τον κώστα αλλά για να δηλώσεις οτι υπάρχεις .
    Των κώστα τον Τροκάνα τον ξέρω πολύ καλά.
    Είναι απο τους καλύτερους στο δημοτικό συμβούλιο.Δεν είναι πολιτικός αλλα είναι ανθρωπος.
    Λάθει σίγουρα έχει κάνει όπως όλοι μας.
    Γνωρίζει τα λάθη του όπως γνωρίζει μέχρι που μπορεί να απλώσει το πάπλωμα.
    Εσύ τι ζόρι τραβάς με το άρθρο του χρήστου?
    είπε κάτι που δεν ισχύει?
    Οι φωτό που δημοσίευσε ήταν προιόν μοντάζ?
    Έλεγε ψέματα ο χρήστος στο δημοσίευμα του ?
    Δεν πρέπει αυτός που ασχολείτε με την πολιτική να βάζει μπροστά πρώτα το ηθικό και μετά το νόμιμο?
    Σε τι υφίσταται η κατήγορία σου οτι σε σπιλώνουμε.
    Ποιός νομίζεις οτι είσαι και όλοι εμείς θα πρέπει να μην σου ασκούμε κριτική?
    Ποιός νομίζεις οτι είσαι και προτρέπεις τον Χρήστο να μην δέχετε ανώνυμα δημοσιεύματα?
    Η επιτυχία των BLOGGER είναι οι ανώνυμοι φίλοι του που τροφοδοτούν με πραγματικές ειδήσεις τον ιστότοπο του.
    Η πραγματική επανάσταση στην σκέψη και την έκφραση όλων μας θα ΄προέλθει απο ανώνυμους σαν και μένα .ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ χαρακτήρισε τους ήρωες ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ.
    Και εγώ ένα ανθρωπάκι είμαι που έχει αγανακτήση απο την βλακεία που είναι διάχυτη γύρω μου.
    Η υπομονή μας Κ.ΚΑΡΙΩΤΗ έχει εξαντληθεί.
    Δεν ανέχομε τους ξερόλες.Η θα αλλάξετε η καλύτερα να αρχίσετε να μασάτε και να σταματίσετε να μιλάτε.
    Αυτός ο ιστότοπος του ΧΡΗΣΤΟΥ του ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ έχει χαλάσει την σούπα σε πολλούς .
    Δεν περίμεναν οτι μετά τον παροπλισμό της εφημερίδας ΠΕΡΑΙΑ θα υπήρχε κάτι άλλο που θα αποτελούσε φραγμό στην κακοδιοίκηση.
    Κλείνοντας σου επιστρέφω όλες τις κατηγορίες που εκστόμισες μέσα απο την σύγχηση στην οποία εχεις περιέλθει.
    Εγώ δεν είμαι ανώνυμος BLACK-PIT με λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ9 Μαΐου 2011 στις 5:24 μ.μ.

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΥΡΙΕ ΠΙΤ ΜΠΛΑΚ''ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ(ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ)..?.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ,ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ?? ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ.,, ΝΕΑ ΗΘΗ.,,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ,,ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΛΙΟ......ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΓΙΑΤΙ Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,,ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.......ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΒΓΕΙ,, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.,,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΕ.,,..ΠΗΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ακτιβιστής ή ο Χρήστος Ιβάνοβιτς, κ. Γιώργο μας, γράφει τα άρθρα, τις απόψεις, τα σχόλια, τις κρίσεις και τις επισημάνσεις του ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ. Υπογράφει πάντα σαν Ακτιβιστής στην ιστοσελίδα αυτή.
    Αδυνατώ φυσικά να παρακολουθήσω τις σκέψεις σου και τα εξαγώμενα συμπεράσματά σου. Αν και βλέπω ότι ισχυρίζεσαι ότι δημιούργησα ένα καρτούν δεύτερο εαυτό για να εκθειάζω τον πρώτο. Ομολογώ ότι βρίσκω ενδιαφέρουσα και σατανική αυτή τη σκέψη. Όμως είναι δική σου, δεν είναι αλήθεια και δεν με εκφράζουν τέτοιου είδους ενέργειες.
    Όπως δεν με εκφράζουν νέα ήθη και αρχές διαφορετικές από εκείνες που είχα από την αρχή της πολιτικής μου ζωής (που ξεκίνησε μετά τη χούντα). Επανεκτιμήσεις φυσικά κάνω αλλά δεν μπορώ να απεμπολήσω αξίες με τις οποίες μεγάλωσα. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Πολιτικός τριγυρίστρας είναι αδύνατο να γίνω, όπως κάποιοι άλλοι. Και δεν το θέλω και δεν το μπορώ.
    Όσο για λιβάνια και άλλες αηδίες αρμόδιοι να το κρίνουν είναι οι αναγνώστες του Ακτιβιστή. Σε αντίθεση με κάτι πολιτικά πρόσωπα σαν κι εσένα που σε κρίνουν ΟΛΟΙ.
    Τώρα τα άλλα που ψυχανεμίζεις σχετικά με "σπίθα", "αρριβίστες" και "απομονωτισμούς" που αναφέρεις ειλικρινά και πάλι δεν μπορώ να σε καταλάβω.
    Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο, θα χαρώ να το δημοσιεύσω.
    Μια συμβουλή που στην είπα και παλαιότερα: "Αν δε μπορείς να συγκροτήσεις τη σκέψη σου πρώτα, μην την εκφράζεις και πολύ περισσότερο μην τη δημοσιοποιείς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο έξυπνος το αποδέχετε ο ηλιθιος επιμένει.
    Δεν μπορείς να το χωνέψεις οτι πλέον αποτελείς παρελθόν στην πολιτική ζωή.
    Είσαι πολυ ΜΙΚΡΟΣ για να μιλάς για την σπίθα του ΘΟΔΩΡΑΚΗ.
    ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ της πολιτικής είσαι.
    ΈΠΑΙΞΕΣ και έχασες στις εκλογές .Δεν σου φταίει κανένας.
    BLACK-PIT με λένε και είμαι το ανθρωπάκι που θα στοιχιώνει τα όνειρα κάθε υπερφίαλου πολιτικάντη.
    Ελπίζω το μάθημά σου να το πήρες .Όταν θα έχεις να πείς κάτι σοβαρό γράψε να το συζητήσουμε.
    Υ.Γ:Αυτό που λές ότι σε ζητούσαν όλοι να κατέβεις μαζί τους στις εκλογές σταμάτα να το λές γιατί λέγε -λέγε θα το πιστέψεις στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ9 Μαΐου 2011 στις 9:43 μ.μ.

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ....ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ,,ΓΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ,,ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩΝΤΕΣ,ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ..ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.. ΕΣΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ? ΜΗΠΩΣ ΕΛΑΒΕΣ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΗΦΩΝ?(ΜΑΤΖΑΡΗΣ)..ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ.ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ,ΣΠΗΛΩΝΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ,.ΧΡΗΣΤΟ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΠΗΤ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ,,,ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΔ,,,ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (Καπλανη)ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΑΝ)..ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ,,ΤΟΝ ΑΣΠΑΖΩΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΥΩΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
    Ο Κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ


    ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΡΙΩΤΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ10 Μαΐου 2011 στις 4:01 μ.μ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΒΟΗΘΟΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ??ΚΑΤΑΛΑΒΑ,,,ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ(Αληθεια απο που κραταει η σκουφια του καθε τζιτζιφιογκου? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ??ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ,,,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ,,,,ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ,,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΥΓΙΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,,ΠΟΥ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,,,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ?,,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ,,,ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΠΛΑΚ ΠΙΤΟΥΛΗ...ΑΕΙ,,,ΧΑΣΟΥ ΛΑΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά πρέπει να Έχεις πρόβλημα στην σκέψη .Φαίνετε απο τον τρόπο που αποτυπώνεις τις σκέψεις σου.
    Χωρίς αρχή και τέλος χωρίς ουσία ενα τίποτα.Καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις?Ενας μέτριος στην αυτοκρατορία των μετρίων.Αυτός είσαι ΚΑΡΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Tsounami
    Δημήτρη ότι σχόλιο έρχεται το ανεβάζω, αν δεν είναι υβριστικό και συκοφαντικό.
    Δεν είδα μήνυμα από σένα.
    Το περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σχόλιο 1.αγαπητέ κύριε black pit θεωρώ οτι έχετε παρασυρθει σε χαρακτηρισμούς ανθρώπων που σκοπό έχουν την απομείωση τους και την απαξίωση τους(για τον Καριωτη λέω).ποιος είστε εσείς που κρίνετε και χαρακτηρίζετε με τετοιεσ εκφράσεις(υπερφίλε-πολιτικα πεθαμένε.κτλ)
    ανθρώπους που συνεχως προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο τους;Επειδή είμαι φίλος του Γιώργου Καριωτη ενοιωσα την ανάγκη (όχι να βγώ σαν συνηγορος του οπως τον αποκαλείς εσυ για τον Τροκάνα)να τοποθετηθώ διότι θεωρώ ότι σχολιάζεις ορμώμενος απο προσωπική αντιπάθεια(αυτο διέκρινα απο στα σχόλια σου).Τον Καριώτη τον τιμούν με την ψήφο τους οι πολίτες εδω και 12 χρόνια ανακηρύσοντας τον παντα στις πρώτες θέσεις το ιδιο έγινε και στις τελευταίες εκλογές άσχετα αν δεν εκλέχθηκε λόγω καλλικράτη(ηρθε 1ος σε ψήφους στον συνδυασμό που μετείχε).Δήλωσε παρών σε εναν ανεξάρτητο συνδυασμό γνωρίζοντας οτι απέναντι του θα είχε τους κομματικούς ενθεν και εκειθεν των άλλων παρατάξεων παρόλο που οι επικεφαλής τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο τους.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑς ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΙΩΤΗς ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ (ΙΠΕΚΤΣΙ)ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 80 ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΕΙΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΥΠΕΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΩΣΤΑ ΤΡΟΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΧΟΛΙΟ 2.το αν εσεισ κυριε black pit εχετε κατι προσωπικο με τον καριωτη αυτο δεν αφορα τους αναγνώστες του Ακτιβιστή.(ετσι τουλάχιστον διέκρινα εγώ απο τα γραφόμενα σας) το οτι έκανε μια παρατήρηση στον Χρήστο οτι έπρεπε πρωτα να ρωτησει τον τροκανα για τις φωτο και μετα να κανει την αναρτηση(εμενα δεν με βρισκει συμφωνο και εγω δεν θα ρωταγα)αρχισε να δεχεται μια επιθεση λεσ και για ολα τα κακα του τοπου την ευθυνη την φερνει αυτος.του κανετε μαλιστα και υποδειξη εαν το νομιμο ειναι και ηθικο;αν είναι δυνατόν!!με ποια ιδιοτητα εσεις παροτρυνετε εναν αλλον ανθρωπο και μαλιστα μεχρι και χθες δημοσιο προσωπο να σας απαντηση εαν το ηθικο ειναι και νομιμο;τα αυτονοητα αποκλειονται κυριε black pit.ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΩΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.
    Αγαπητέ φίλε στην πρώτη σου παρατήρηση μου καταμαρτυρείς πράγματα που δεν τα έχω πει για τον κ.καριωτη. Φαίνετε δεν έχεις διαβάσει το πρώτο μου σχόλιο για την παρέμβαση του υπέρ του πολιτικού του αντιπάλου.
    Έναν πολιτικό σου αντίπαλο τον υπερασπίζεσαι όταν κάποιο δημοσίευμα του θίγει την τιμή και την υπόληψη. όταν κάποιο δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα για το ήθος και το ύφος του.
    Το δημοσίευμα του ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ συκοφάντησε τον Τροκάνα και δεν το κατάλαβα?
    Ο κ .Τροκάνας (όχι ο ίδιος )έκανε ένα λάθος .έπρεπε να ενημερώσει την ην επιχείρηση που ανήκει σε οικογενειακό του πρόσωπο ότι δεν θέλει τέτοιου είδους διαφήμιση γιατί είναι πολιτικό πρόσωπο το οποίο κρίνετε όχι μόνο από τις πράξεις του αλλά και από τις πράξεις των συγγενών του.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κατάλαβα τον λόγο της υποστήριξης .
    Δεν γίνετε πριν τις εκλογές η δημοτική αστυνομία να κυνηγά τους καταστηματάρχες για τις πινακίδες που είχαν έξω από τα καταστήματα τους να τους κόβει πρόστιμα και ο κ καριωτης να κωφεύει και η επιχείρηση οικογενειακού προσώπου του κ τροκάνα να βάζει παράνομες διαφημίσεις.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
    Οι Καταξιωμένοι πολιτικοί άντρες δεν απαξιώνονται με δημοσιεύματα. Οι ίδιοι απαξιώνουν τον εαυτό τους με αυτά που λένε και γράφουν.
    Τα εσκαμμένα τα υπερέβη ο κ καριωτης όχι εγώ. έχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζει που πρέπει να σταματήσει.
    Δεν νομίζω ότι επειδή ο κ καριωτης εκλεγόταν επί 12 χρόνια θα πρέπει να τον προσκυνάμε .γνωρίζεις πόσοι είναι εκείνοι οι ανώνυμοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι όποιοι ήταν αιτία που εκλεγόταν ο κ καριώτης και όχι μόνο?
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο Κ .ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΝ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
    Α ΠΟ ΠΟΎ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΝ Κ ΚΑΡΙΩΤΗ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ?
    Δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω .Του είπα ότι θεωρεί ότι το νόμιμο είναι και ηθικό ,και ότι εγώ θεωρώ ότι οι πράξεις ενός πολιτικού προσώπου πρώτα πρέπει να είναι ηθικές και μετά νόμιμες.(διαφωνείς)?
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ?ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.(ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ)?
    Το σκεπτικό της τελευταίας σου ερώτησης δεν το κατάλαβα.!Εσύ από αυτά που έγραψα κατάλαβες ότι έχω κάτι για τον Κ. Καριώτη?
    Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΝ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ".
    Συμφωνώ γιατί έτσι πρέπει και επιβάλλεται στους δύσκολους καιρούς που ζούμε .Θα πρέπει όμως να τον συμβουλεύεις και να τον αποτρέπεις από κακούς χειρισμούς θεμάτων.
    πιστεύω ότι δεν χειρίστηκε σωστά το δημοσίευμα του ακτιβιστή.Ο κ.Καριώτης ούτε πολιτικος μου ούτε εκλογικός μου αντίπαλος είναι και ποτέ δεν θα γίνει .Δεν έχω καμιά εμπάθεια στο πρόσωπό του.Να είσαι καλά .πιστεύω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα.

    Υ.Γ:ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Καριώτη.
    ΑΝ πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι ο πολιτικός εκείνος ο οποίος όχι απλώς θέλει αλλά μπορεί να δώσει τις προτάσεις εκείνες που θα οδηγήσουν τον νέο δήμο Θερμαϊκού και θα τον βγάλουν από την αφάνεια και την μιζέρια προχώρα μην φοβηθείς να συγκρουστείς
    με συμφέροντα και πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος.
    τότε ίσως βρεις περισσότερους συμπαραστάτες από ότι περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργος Νικολαΐδης11 Μαΐου 2011 στις 4:06 μ.μ.

    Προς κ. Καριώτη! (1)

    Δυστυχώς έτσι που ήρθαν τα πράματα, πρέπει να το… ομολογήσω!
    Καριώτης (ατσίδας) - gnborn2shoot (Black pit) σημειώσατε 1.
    Βρε …Κλουζώ πως το κατάλαβες ότι εγώ είμαι ο Black Pit;
    Νόμιζα ότι το έκρυβα καλά τόσο καιρό απ΄όλους σας, μα δυστυχώς (κλάψ, κλάψ!...) κάποτε όλα βγαίνουν στην επιφάνεια και η …ΜΟΝΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ(!) αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει!
    Σαΐνι μου εσύ, τώρα που με …αποκάλυψες και δεν μπορώ πια να…κρύβομαι (σαν τον …»Μπιν Λάντεν») για πες μου:
    Την…πέτσινη φόλα που σου πέταξε ο μακαρίτης… ανώνυμος «Μπιν Λάντεν» - αυτός κι΄αν είναι καινούργιο φρούτο- γιατί δεν την περιεργάστηκες πρώτα λίγο ; Την κατάπιες αμάσητη και μετά έβγαλες το άχτι σου στο φουκαριάρικο το πληκτρολόγιό σου; Τι σούφταιξα ο έρμος;
    Να και κάτι που δεν ξέρει ούτε ο πληροφοριοδότης σου: Μάθετε λοιπόν και οι ΔΥΟ σας, ότι την κάμερα, την κρατώ σαν …πρόσχημα, μέσα της έχω τοποθετήσει μικρόφωνα και επικοινωνώ με…γατόνια εξωγήϊνους σαν και του λόγου σας.
    Ετσι μπορώ και αμφισβητώ ανά πάσα στιγμή τα …ήθη και τα έθιμα του τόπου, χωρίς τόσον καιρό να μ΄έχει πάρει ΚΑΝΕΙΣ σας χαμπάρι! Για τα μάτια και μόνο κάνω μερικά βίντεο, ενώ οι σπουδαίες πληροφορίες από τον Δήμο Θερμαϊκού, πάνε σε …άλλους γαλαξίες που λέει και το τραγούδι…Εκεί που συναντιούνται οι υψηλοί σας ΔΕΙΚΤΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!
    Η σκούφια του…τζιτζιφιόγκου(…Ααα!…σε περικαλώ, σε περικαλώ, όχι χαρακτηρισμούς!... όχι χαρακτηρισμούς!…) που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος, κρατάει μεν από Εβρο, αλλά πιστεύω ότι θα σου φτάνουν τα …27 τελευταία χρόνια που κατοικώ εδώ για να έχω την…έγκρισή σου, νάμαι κι εγώ (συν)δημότης Περαίας.
    Οσο για την…αρπαχτή στο φεστιβάλ του…Αλεξανδρή, μιας που και αυτό δεν σου …ξέφυγε
    τετραπέρατε αετέ μου εσύ, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν νύχτα…Είχα τον δήμαρχο απέναντί μου…Τράβηξα με το δεξί μου χέρι τον σουγιά από την τσέπη…Πάτησα το κουμπί και η διψασμένη για αίμα λεπίδα ξεπήδησε με τον χαρακτηριστικό θόρυβο. Ο δήμαρχος κοντοστάθηκε…τρόμαξε λίγο στην θέα του και τίναξε αστραπιαία τα χέρια του μπροστά με ανοιχτές παλάμες. Για να τον μπερδέψω πετούσα το μαχαίρι από το ένα χέρι μου στο άλλο κάθε τόσο χαμογελώντας. Η λεπίδα άστραφτε στο λιγοστό φως.… Σκυφτός και με αργά πλάγια βήματα περπατούσε κυκλικά, έτοιμος να βρεί μια ευκαιρία για να μου ριχτεί.… Το ίδιο έκανα και ΄γώ …Με έβλεπε με μάτια λυσσασμένα…Από το μίσος που είχε στην ματιά του, κατάλαβα τότε πως ήξερε… Τόχε καταλάβει ότι ήμουν …Μαυροματικός . Τι κρίμα!...θα σκεφτόταν.
    Δεν θα περίμενε ποτέ κάτι τέτοιο από έναν γείτονά του…Και τώρα; Τώρα ήταν έτοιμος να παλαίψει μαζί μου…
    -Πρέπει να χτυπηθούμε? ρώτησε…
    -Είναι πολλά τα λεφτά κΑΡΙώτη!...του απάντησα.
    Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε, μάλλον …«λάδωσα» το κοινό του φεστιβάλ και μου έδωσε το βραβείο κοινού!…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργος Νικολαΐδης11 Μαΐου 2011 στις 4:07 μ.μ.

    Προς κ. Καριώτη! (2) (συνέχεια..)

    Οσο για τον…Μαυρομάτη…τι να κάνουμε…αυτά έχει η ζωή…απλά όπως λες κι εσύ, δεν μου …βγήκαν τα χαρτιά.( Ρε παιδιά, πια ήταν αυτά τα …χαρτιά? Πάλι μου παίζατε τον…παπά και δεν το κατάλαβα? Ζαβολιάρικα…
    Και το τελευταίο -γιατί το σχόλιο έγινε σιγά-σιγά…άρθρο- θυμάμαι πως ήμουν στους «Λαμπράκηδες» τότε…το ΄64.Ημουν 8 ετών. Θέλησε ο Μίκης Θεοδωράκης να με κάνει …ηγετικό στέλεχος , μα σκόνταψε στην ηλικία μου…Τώρα με την «Σπίθα», πιστεύω η κόρη του να το καταλάβει κάποτε και να μην με κρατάει άλλο στην…αναμονή! Τέτοιο άτομο και να μην του δίνουμε …ρόλο; Επιτρέπεται;
    Κύριε Καριώτη, αναρωτήθηκες μήπως, αν η «ιδεολογία» μου προϋπάρχει της «Σπίθας» κατά μερικές δεκαετίες; Μάθε ότι αν ανήκω (;) τώρα στην «Σπίθα», και από ΄κει θα την «κάνω» αν αυτή γίνει κόμμα.
    Στο φιλμ «Οι ζωές των άλλων», ο πρωταγωνιστής (συγγραφέας Γκέοργκ Ντραϊμαν )στο τέλος του έργου, στρέφεται προς τον υπουργό που είχε δώσει εντολή να τον παρακολουθούν, και του λέει απαξιωτικά:
    «…κι όσο σκέφτομαι ότι άνθρωποι σαν κι εσένα διοίκησαν την χώρα μου!...»
    Μήπως θα σε αφορούσε αυτή η κουβέντα κύριε Καριώτη? Για σκέψου…
    Ανέφερα πολλά από τον κινηματογράφο, γιατί ξερω ότι έχεις κάποια σχέση.

    Αντε μπρέ τζάνουμ, καλά περάσαμε…καληνύχτα τώρα!

    Υ.Γ. Όλα θα σου τα συγχωρούσα…εκείνο το «Λαλάκη» μόνο, τι το ήθελες?…
    Ηταν το μόνο, που με πείραξε πραγματικά!!!…Δεν το αντέχω με ΤΙΠΟΤΑ έτσι κοντός και φοβισμένος που είμαι!!!...
    Με εκτίμηση
    gnborn2shoot
    ( εδώ που τα λέμε στους ύποπτους καιρούς που ζούμε… μπορει και…Black Pit!....Κρύβε λόγια κ.Καριώτη, κρύβε λόγια! Οι …εξωγήϊνοι μας …βλέπουν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ11 Μαΐου 2011 στις 6:00 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,,,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ..ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥ..ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ,,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ.ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΚ ΠΗΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ..ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ Γ ΑΥΤΟΝ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΙΓΕΙ(Το ενοω)ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,,,ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ.ΠΕΡΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ..ΠΕΡΙ ΤΡΥΓΙΡΙΣΤΡΑΣ.....ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ..ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,,,ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ,,ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....ΗΡΘΑ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΤΖΑΡΗ,,,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (Συμπολιτευσης και αντιπολιτευσης)ανελαβα το πολιτιστικο κεντρο..οπουΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ..ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΕΠΩΝΥΜΕ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ.ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.
    ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΦΑΓΗ .΄
    κ.Νικολαιδη συνδυάζεις το χιούμορ με το καυστικό σχόλιο .ΜΠΡΑΒΟ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατί όσοι ασκούν κριτική στην διοίκηση τους κατατάσσουν ότι είναι με τον ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ?
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ.
    Η ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Το πρόβλημα είναι ότι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αντικειμενικα παντως, είναι ωραία λύση οι καδοι μπαζων για διαφημιση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.