Με πέντε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική κυβέρνηση σήμερα, ανάμεσα στα οποία κι αυτό που ο Οσάμα μπιν Λάντεν με γκρι γενειάδα   κοιτά την εικόνα του στον τηλεοπτικό δέκτη, επιχειρεί να πείσει ότι «ο μπιν Λάντεν  είχε  τον επιχειρησιακό, στρατηγικό έλεγχο της Αλ Κάιντα», όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των ΗΠΑ.Εντύπωση όμως δημιουργεί το ακατάστατο, σκονισμένο και άθλιο δωμάτιο στο οποίο διαδραματίζεται η βιντεοσκόπηση του Λάντεν. Καθώς και η "ινκόγνιτο" και παράξενη εμφάνισή του (κουκουλωμένος με μια κουβέρτα, φορώντας μαύρο σκούφο και μη αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του) δεν είναι πολύ πειστική. Με πεταμένα χαλιά στο πάτωμα, και παρακολουθώντας τον εαυτό του στη δορυφορική τηλεόραση προσπαθούν να αποδείξουν ότι μ' αυτόν τον τρόπο ήλεγχε την παγκόσμια τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει  η Αλ Κάιντα στον δυτικό κόσμο.
Πρέπει να θεωρούν ότι όλοι είμαστε Αμερικάνοι! 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.