Διάβαζα πριν λίγες μέρες στον Ακτιβιστή κάποια σχόλια και φιλοφρονήσεις για την καινούργια εφημερίδα που μόλις σήμερα έκανε την εμφάνιση της στον Δήμο. Διάβασα προσεκτικά τα θέματα της εφημερίδας και αναρωτήθηκα που βρίσκονται σε πράξεις (άρθρα στην εφημερίδα) οι δηλώσεις του εκδότη περί προσπάθειας αύξησης της επιχειρηματικότητας μέσω της εφημερίδος του.
Το μόνο που βρήκα ήταν δύο άρθρα αντιγραφή από κάποιο βιβλίο ή κάποια  σελίδα  στο διαδίκτυο γενικής αναφοράς το τι πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας. Δεν είδα καμιά πρόταση τι πρέπει να γίνει στον Δήμο και πως θα πρέπει να τονωθούν οι επιχειρήσεις του Δήμου. Τουναντίον βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την παραχώρηση μιας σελίδας σε κάποιον να τονώσει την επιχειρηματικότητα με το "άθλημα" του τζόγου! ούπς συγνώμη του πόκερ ήθελα να πω. Μας προτείνει λοιπόν η εφημερίδα μέσω του εν λόγω κυρίου να αθλούμαστε παίζοντας πόκερ και έτσι θα αυξήσουμε και τα έσοδα μας.
Καλό παράδειγμα για τους νέους μας! Να τους στείλουμε στα καφενεία να αθλούνται, τι καθόμαστε?
Να δημιουργήσουμε και ανάλογους συλλόγους με το συγκεκριμένο "άθλημα"!
Καλή επιτυχία στην εφημερίδα και από πλευράς μου και να μην στέλνει μόνο τους ρεπόρτερ να κάνουν ρεπορτάζ για την αύξηση των δημοτικών τελών να αναφέρει και το τι ειπώθηκε στο ΤΗΕΑ εκείνο το βράδυ στην διαμαρτυρία πολιτών ή μήπως δεν πρέπει γιατί θα χαλάσουμε την καρδιά κάποιων "φίλων"?


Από forum-thermaikou
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

8 comments:

  1. Καλα θα κάνει ο συγκεκριμένος εκδότης να συνεχίσει να τηγανίζει σαρδέλες και καλαμαράκια και να μην ασχολείται με την έκδοση εφημερίδας είναι άλλο άθλημα αυτό. Γιατι όπως φαίνεται από το πρωτο φύλλο της εφημερίδας ιδιοτελεί πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κλείστε τα σχολεία και ανοίξτε μπαρμπουτιέρες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Τεκίδης20 Μαΐου 2011 στις 4:19 μ.μ.

    Στο άρθρο του ακτιβιστή "Δυναμώνει ο τοπικός τύπος στο θερμαικό", διάβασα ένα σχόλιο του κ. Σαφλέκα και επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια σημεία και είχα απορίες , ζήτησα περαιτέρω διευκρινήσεις υπό μορφήν ερωτήσεων . Τότε κάποιοι έτρεξαν να με λιθοβολίσουν και κάποιοι μου είπαν να περιμένω . Τώρα διαβάζω κάποια σχόλια που με δικαιώνουν .
    Πως μπορώ να προμηθευθώ την εφημερίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα και γέλασα με την ψυχή μου με το σημείωμα του εκδότη της εφημερίδος. Με μπαρπουτιερες θελει να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα? την αναφέρει και την ξανααναφέρει. Τον ενοχλεί το διαδίκτυο και η ανωνυμία? δεν τον ενοχλεί που οι αρθογράφοι ειναι ο ksanthos3 και εχει και email επικοινωνίας to betpet@ταδε.gr ειναι επώνυμος? υιοθετεί ο ίδιος με τους καλεσμενους του προφανως αυτου του τύπου τις επιχειρηματικες αναπτύξεις του τόπου. Α και κατι ακόμη ο kasanthos3 φαίνεται έχει εξασφαλίσει μόνιμη θέση στην εφημεριδα ανάδειξης της επιχειρηματικότητας μας αποχαιρετησε με τις ευχες να τον ξαναδιαβάσουμε στο επόμενο φύλλο. Αστο καλυτερα Σαφλέκα μην την ξαναβγαζεις και σώσε την αξιοπρέπεια σου σαν ταβερνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ20 Μαΐου 2011 στις 7:10 μ.μ.

    Ο ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟΣ...Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΗ.,,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΟ ΗΤΑΝ ΑΧΡΟΥΝ ΑΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΟ...ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ..? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΥΧΗ,,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ....ΟΜΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ,, ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ..ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΦΛΕΚΑΣ20 Μαΐου 2011 στις 8:24 μ.μ.

    Ευχαριστώ για τα ...καλά σας λόγια.
    Δυστυχώς και πάλι κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν μια προσπάθεια εκδοτική απο το πρώτο της φύλλο. Ίσως τα δικά τους 'αθλήματα είναι πιο αξιοπρεπή απο αυτά του ταβερνιάρη.
    Σίγουρα εγώ θα συνεχίζω να τηναγίζω σαρδέλες και καλαμαράκια, αλλά συγχρόνως θα προβάλω το ασυνήθιστο. Και το ασυνήθιστο δεν είναι ο τζόγος(αυτό είναι συνηθισμένο, όλοι γαντζωμένοι στο διαδίκτυο για το άθλημα είναι), είναι ο κοινωνικός επιχειρηματίας, η μαζική εστίαση, η βελτίωση των πωλήσεων,συνέδριο καινοτομίας, ο διαγωνισμός των ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2011, κ.λ.π., κ.λ.π.
    Αναριωτιέμαι αυτά τα τόσα χρόνια που κατοικώ και επιχειρώ στην περιοχή , φταίνε μόνο οι διοικούντες;
    Και πάλι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΦΛΕΚΑΣ
    Υ.Γ.
    Στο επόμενο φύλλο στην νέα στήλη 'το βήμα των αναγνωστών' θα φιλοξενηθούν οι απόψεις σας,οι προτάσεις, οι προβληματισμοί σας, φυσικά επωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΥΧΗΘΏ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΗΘΕΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΑΘ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ" ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" .ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΝ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
    http://dtsiaouss.blogspot.com/2011/04/11213-07-2010.html.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΧΤΡΑ
    http://itsouxtra.blogspot.com/2011/04/11213-07-2010.html
    ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
    http://anatolikostouthermaikou.blogspot.com/2011/04/11213-07-2010.html
    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος site, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993)
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧςΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ.ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ:ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΕΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΦΛΕΚΑΣ20 Μαΐου 2011 στις 10:31 μ.μ.

    Να ευχαριστήσω το 'ΤΣΟΥΝΑΜΙ' για τις ευχαριστίες και τις παρατηρήσεις του. Απλά αναρωτιέμαι, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι να κάνουν;
    Η σελίδα 7 όντως αναφέρεται επακριβώς σε αυτό που εσείς δημοσιεύσατε.
    Από ότι καταλαβαίνω είναι ιδιαιτέρως άτοπο να μην αναφέρεται η πηγή.
    Οι κριτικές και οι παρατηρήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες και επικοδομιτικές.
    Κύριε Δ.Τεκίδη αύριο θα κυκλοφορήσει στην Επανομη και στο Μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.