Το διαμορφωμένο αλλά υπό κατάρρευση, πολιτικοοικονομικό καθεστώς έχει πλέον ανοιχτά περάσει στην φάση της τρομοκράτησης είτε με τις μηνύσεις είτε με την επιβολή προστίμων σε όλους όσους επιχειρούν να αμφισβητήσουν και να αντιδράσουν στην ηγεμονία του καθώς και στην υποτέλειά του σε ξένα κέντρα αποφάσεων.
Μετά τις προκλητικές διώξεις (ή απειλές διώξεων εναντίον μπλόγκερς) τελευταίο... κρούσμα, το πρόστιμο 50.000 ευρώ που επέβαλε το ΕΣΡ στον ΑΝΤ1 για τις αναφορές, στο «Ράδιο Αρβύλα» , μετά τις παραγραφές για το Βατοπέδιο και λίγο πριν από την εξεταστική για τη Siemens, ότι οι βουλευτές «λειτουργούν σαν κλίκα. Αυτή είναι σπείρα. Των 300. Ο ένας καλύπτει τον άλλο».
Στα πλαίσια δε της εξεύρεσης άλλοθι, το ΕΣΡ δε δίστασε να εμπλέξει τον βουλευτή κ. Τζαβάρα, ανακοινώνοντας ότι  κινήθηκε μετά από δική του καταγγελία.
Ο κ. Τζαβάρας επιμένει ότι δεν έκανε ποτέ καταγγελία για κάτι τέτοιο και μάλιστα χαρακτήρισε κάκιστη τη λειτουργία της και απείλησε ότι θα ζητήσει έλεγχό της από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Πάντως ανεξάρτητα αν έκανε ή όχι την καταγγελία ο βουλευτής της ΝΔ, το ΕΣΡ δρα αυτεπάγγελτα.
Δεν ήταν καθόλου υπερβολική η κρίση και τα σχόλια της εκπομπής που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με τα αισθήματα των πολιτών.
 Ο δε Αντώνης Κανάκης μετά την επιβολή του προστίμου μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή: «Ο μόνος που μπορεί να προσβάλει έναν θεσμό είναι ο ίδιος ο θεσμός και κυρίως οι εκάστοτε εκπρόσωποί του», ενώ χαρακτήρισε «πεμπτουσία τού αποφασίζομεν και διατάσσομεν» το ΕΣΡ.
Μπράβο Αντώνη!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.