Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κατρακύλα που του επιφύλαξε η μοίρα. Ή μήπως δεν έχει σχέση η μοίρα, αλλά η αλαζονία του που τον οδήγησε να φερθεί πραγματικά εγκληματικά;

Εκείνος ξέρει πως λειτούργησε, άν έπραξε αυτά που του αποδίδονται ή αν είναι θύμα μιας καλοστημένης παγίδας, που εξαιτίας της αυξημένης λίμπιντο, δεν μπόρεσε να αποφύγει και ούτε καν να υποψιαστεί.

Τώρα ίσως συνδυάζει και ίσως οι σκέψεις του βλέπουν την περίπτωση της πλεκτάνης.


Από τη σουίτα του Sofitel των 3.000 δολαρίων το βράδυ, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Dominique Strauss-Kahn βρίσκεται στην περιβόητη φυλακή του Rikers Island της Νέας Υόρκης.

Πάντοτε κατέλυε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Γαλλικής αλυσίδας, που ο ιδιοκτήτης της είναι στενός φίλος του Σαρκοζί. Μήπως έτσι εξηγούνται τα γεγονότα;


Από την άλλη όλες αυτές οι υποψίες ή και η απογοήτευση από την βίαιη δύση της καρριέρας του τον φέρουν να θεωρείται ότι μπορεί να βλάψει την ίδια τη ζωή του.
Γι' αυτό βρίσκεται  συνδεδεμένος με   ιατρικό μηχάνημα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ φρουροί τον τσεκάρουν συνεχώς για να αποτρέψουν τυχόν αυτοκτονία. Ούτε κορδόνια στα παπούτσια έχει ο άλλοτε οικονομικός κυβερνήτης, από το φόβο του ενδεχόμενου να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Και ουσιαστικά είναι σε απομόνωση λόγω και της πιθανότητας να τον βλάψουν συνκρατούμενοί του. Βρίσκεται σε μία σκληρή φυλακή, θορυβώδη, πολυπληθή και επικίνδυνη.
Μαζί του είναι και άλλοι διάσημοι εγκληματίες, όπως ο Τσάπμαν, δολοφόνος του Τζον Λένον. Δεν τον απασχολεί.


Πρέπει να οργανώσει την άμυνά του για το δικαστήριο στις 20 του μηνός.


Πόσο κοντά, μερικές φορές, βρίσκεται η κορυφή από τα τάρταρα;

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.