Γράφει ο Ακτιβιστής

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αναδεικνύεται το θέμα ενός αναψυκτηρίου στα όρια του Δήμου Θερμαϊκού.
Η αρχή της ιστορίας είναι γνωστή λίγο - πολύ, εξαιτίας της  προεκλογικής διαμάχης (και με αφορμή του αναψυκτηρίου) μεταξύ των κύριων διεκδικητών του Δήμου.

Τα τωρινά δεδομένα είναι επίσης γνωστά: Η Riviera beach bar είχε opening day χθες, Πρωτομαγιά. Δεν γνωρίζουμε αν παραβρέθηκαν σ' αυτήν   δημοτικές αρχές, πρώην ή νυν, ούτε γνωρίζουμε αν τα χθεσινά εγκαίνια χαροποιούν ή δυσαρεστούν και ποιους απ' αυτούς. Και βέβαια δεν θα επιθυμούσαμε να ασχοληθούμε πλέον με το θέμα αν δεν εμπεριείχε πολυποίκιλες διαστάσεις (οικολογικές - περιβαλλοντικές, δημοτικές, οικονομικές).
Για να γίνουμε όμως σαφέστεροι, θα πρέπει να να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή και να φτάσουμε στο δια ταύτα που λογικά δημιουργεί ένα περίπλοκο γρίφο που η επίλυσή του μάλλον θα χρειαστεί αρκετή αποφασιστικότητα, νηφαλιότητα και σωφροσύνη.
2005: 
Ο πρώην Δήμος Μηχανιώνας (στα όρια του οποίο βρίσκεται η Riviera) εκμίσθωσε 500 τετραγωνικά μέτρα από αγροτεμάχιο που βρισκόταν στην κατοχή του, στη θέση Τούζλα του Αγγελοχωρίου. Στα 500 αυτά τμ. εκδόθηκε άδεια αναψυκτηρίου.
2006: 
Υπεγράφη συμφωνητικό με τον ιδιώτη που ανέλαβε την εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου, που είχε κατασκευασθεί με μελέτες της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Και παράλληλα λήφθηκε απόφαση παραχώρησης του αιγιαλού και της παραλίας  στον ιδιώτη ενοικιαστή.
9ος 2008:
Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ακυρώνει την παραπάνω απόφαση γιατί μισθωνόταν αγροτεμάχιο και όχι κτίριο. Άρα η αδειοδότηση δεν ήταν σύννομη κατά την περιφέρεια.
Αλλά και κατά τον Επιθεωρητή- Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαραγκοζίδη που προχώρησε σε έλεγχο υπήρξαν παρατυπίες που τον ανάγκασαν να διαβιβάσει την έκθεσή του (80/Θ/2010) στον Γραμματέα της Περιφέρειας, ώστε να προβεί σε έλεγχο του πρώην Δημάρχου Μηχανιώνας καθώς και να διαβιβάσει την έκθεση στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για τα περαιτέρω.
Το 2010 (προεκλογικά): 
Λαμβάνεται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μηχανιώνας και βγαίνει σε πλειστηριασμό το οίκημα - αναψυκτήριο, ώστε να μην υπάρχει η παρατυπία της εκμίσθωσης έκτασης αλλά κτιρίου. Η αδειοδότησή του ήδη υπάρχει, και έτσι νομιμοποιείται η χρήση και η εκμίσθωσή του.
23 Οκτωβρίου 2010: 
Καταστρέφεται ολοσχερώς το αναψυκτήριο από πυρκαγιά.
Κατά τον μεσολαβούντα χρόνο μέχρι σήμερα,
με έξοδα προφανών του ενοικιαστή - ιδιώτη, ανακατασκευάζεται  και χθες ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του.
Οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι παρανόμως ανακατασκευάσθηκε, γιατί δεν υφίσταται πλέον η αδειοδότηση (χωρίς οίκημα δεν υπάρχει αδειοδότηση - θα έπρεπε να υπάρξει νέα αδειοδότηση).
Η Διοίκηση του Δήμου φέρεται να αγνοεί το θέμα καθόσον δεν της ζητήθηκε επανέκδοση αδείας.
Και εδώ αρχίζουν να προκύπτουν τα ερωτήματα:
  • Όφειλε ή όχι  και ποια υπηρεσία ( δήμος, πολεοδομία, αστυνομία) να ελέγξει τις εργασίες ανακατασκευής;
  • Οι Διοικούντες το Δήμο, και πρώην NATURAμαχητές και καταγγέλλοντες των παρανομιών της εκμίσθωσης, τι σκέφτονται να πράξουν;
  • Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λαζαρίδης, που φαίνεται να έχει περιέλθει στα χέρια του η "καυτή πατάτα", πως προτίθεται να κινηθεί; Γιατί μετά και τη δικαίωση από τη δικαστική του διαμάχη με τον κ. Μαυρομάτη, η Riviera φαίνεται να επιστρέφει σαν μπούμεραγκ και ίσως σαν στοιχειωμένη εκδίκηση.
  • Αν υποτεθεί ότι παρανόμως λειτουργεί η Riviera, είναι προς το συμφέρον του Δήμου να τη σφραγίσει, ως οφείλει να πράξει (κατά την άποψη ειδικών) ;
  • Με το αστείο μίσθωμα των 3.500 ευρώ το χρόνο και τα ελάχιστα χρήματα από τη χρήση του αιγιαλού, θεωρείται πως έχουν κέρδος οι δημότες;
  • Διασφαλίζεται η εκπληκτικού κάλους  περιοχή,  ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000, με τις νέες εγκαταστάσεις από μπετόν, όπως μας πληροφορούν φίλοι του Ακτιβιστή;
Περιμένουμε να δούμε τις ενέργειες του Δήμου.
Είναι αλήθεια ότι η περιοχή της Τούζλας είναι ένα στολίδι για όλο το Δήμο μας.
Είναι κρίμα και να καταστραφεί αλλά και να μην τη χαίρονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της.
Μήπως θα μπορούσαν να υπάρξουν προτάσεις που και να αναδεικνύουν την περιοχή, ώστε και επισκέπτες να συγκεντρώνει χωρίς να χάνει το χαρακτήρα της, αλλά και έσοδα στο Δήμο να προσφέρει;

* Η πρώτη φωτογραφία είναι από το έντυπο "δ"


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΣΥΝIΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΠΤΥΚΗΣ Κ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΟIΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    1)ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΚΤΗΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA.
    2)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA
    3)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    4)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ
    5)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο Κ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡIVIERA ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΗ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΨΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Λαζαρίδης4 Μαΐου 2011 στις 12:52 π.μ.

    προς black-Pit:
    Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις αλλά παρόλα αυτά σχολιάζεις. Αλήθεια, σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να περίμενα να ενημερωθώ από σένα; Απ΄όλες τις παρανομίες που αναφέρεις, είσαι σε θέση να αποδείξεις καμία ή σου είναι αρκετό να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου; Καθώς εσύ είσαι εκείνος που ως μόνο ικανό στο νέο δημοτικό συμβούλιο αναγνωρίζεις τον κ. Μαυρομάτη, συνδέεις καμιά από τις παρανομίες που αναφέρεις με τον εκλεκτό σου; Αν πιστεύεις ότι εγώ ή ο Δήμαρχος μπορεί να είμαστε υπόλογοι αξιόποινων πράξεων στην υπόθεση Riviera, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν!κατήγγειλέ μας στον εισαγγελέα. Όσο για Δημοτική αστυνομία, Κεραμιδάκη, Αϊβαλιώτη, αυτό που θα κάνουν σίγουρα είναι να γελάνε με αυτά που διαβάζουν. Σίγουρα βρίσκεσαι σε σύγχυση και πλήρη άγνοια

    Γιώργος Λαζαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ RIVIERA .ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ RIVIERA ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ .ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.ΟΧΙ ΕΓΩ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ .ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ Η RIVIERA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΧΙ?
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΣΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ 1ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΗ?ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?
    ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΩ .1)Η RIVIERA ΑΝΑΣΤΥΛΩΘΗΚΕ?
    2)Η RIVIERA ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 1 ΜΑΙΟΥ?
    3)Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η RIVIERA ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA Η ΟΧΙ?
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ RIVIERA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ .ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΘΑ ΣΟΥ ΞΕΔΙΑΛΥΝΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Λαζαρίδης4 Μαΐου 2011 στις 2:28 μ.μ.

    προς Black-Pit:
    Όταν λέω ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση και άγνοια, δεν είναι για να σε προσβάλω. Ακριβώς επειδή έχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις ότι είναι ευθύνη μου ότι έγραψα προεκλογικά και ότι κάνω σαν διοίκηση σήμερα, θα σου πω τα εξής:
    1. Για όσα έγραψα δικαιώθηκα με απόφαση πολυμελούς δικαστηρίου, το οποίο αποφάνθηκε ότι όλα όσα είπα ήταν απολύτως αληθή.
    2. Υπεύθυνος για τη Δημοτική αστυνομία σήμερα είμαι εγώ, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και τι κάνει.
    3. Ως αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη λειτουργία των καταστημάτων, πίστεψέ με ότι ξέρω να κάνω τη δουλειά μου. Εσύ όμως, πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις εάν την κάνω ή όχι;

    Γιώργος Λαζαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Τεκίδης4 Μαΐου 2011 στις 5:41 μ.μ.

    Επιτέλους βρέθηκε κι ένας Αντιδήμαρχος που συνεσθάνεται την ευθύνη που τον ανέθεσαν οι συνδημότες του .
    Που έχει το θάρος να βγαίνει και να απαντάει σε όποιες δύσκολες ερωτήσεις και άν τον κάνουν , σε ότι και αν τον κατηγορούν είτε έχουν δίκαιο είτε άδικο . Παρακολουθεί και αφουγκράζεται τους δημότες και παρεμβαίνει όποτε χρειαστεί . Έχουν γραφεί τόσα και τόσα στον ακτιβιστή είδατε κανέναν να βγαίνει και να απαντάει ; Φωνή βοόντος εν τη ερήμω .
    Θα είμουν ευτυχής αν υπήρχαν κι άλλοι μιμητές. Και κάποτε θα πρέπει να έχουμε το θάρος και την τόλμη να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους ,ανεξάρτητα αν αυτός λέγεται Λαζαρίδης ή Μαυρομάτης και είναι φίλος μας ή όχι .
    Ο ακτιβιστής νοιώθει την ανάγκη και αυτό κάνει , όπως έκανε και ο Λαζαρίδης κάποτε , να ελέγχει την εξουσία για να μη γίνονται κάποιοι αλλαζονικοί και καβαλού το καλάμι της εξουσίας αλλά να υπηρετούν τον δημότη ως έχουν υποχρέωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΣΚΗΣΩ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?ΘΑ ΣΟΥ ΑΣΚΗΣΩ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΗΤΟΣ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΩΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΩΙΕΡΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ Η ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.
    ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΦΩΤΙΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ (ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ)ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟΥ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΥΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @BLACK-PIT
    Ρε φίλε, σε παρακαλώ για 2 πράγματα γιατί αλλιώς δεν είναι δυνατόν να διαβάσουμε τι γράφεις:
    1) Σταμάτα τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στο ίντερνετ έτσι φωνάζουν αν δεν γνωρίζεις...
    2) Χρησιμοποίησε επιτέλους έναν ορθογράφο. Τα λάθη είναι εκατοντάδες και βγάζουν μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
    Εχεις απόλυτο δίκιο για τα κεφαλαία.
    Για την ορθογραφία σε αγγλικό πληκτρολόγιο είναι ποιό εύκολο να γράφεις κεφαλαία.Τα λάθη όταν γράφεις κεφαλαία γρήγορα είναι αναπόφευκτα.
    Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 21 Ιουνίου 2011, βγήκε απόφαση σφράγισης του Riviera. Για πληροφορίες στο www.diavgeia.gov.gr, επιλέγουμε κάτω δεξιά "Περιφέρειες και Τοπική Αυτοδιοίκηση" ,ακολούθως στους Δήμους, επιλέγουμε "Δήμο Θερμαϊκού" στις αποφάσεις ανά υπογράφοντα επιλέγουμε "Λαζαρίδης Γεώργιος" επιλέγουμε τη σχετική απόφαση για σφράγιση καταστήματος, με ημερομηνία 22/6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, ας μην δινόταν απο την αρχή η άδεια, τη στιγμή κατά την οποία δόθηκε και έγιναν έξοδα, πως θα σφραγίστει το κατάστημα;; Τωρα το θυμηθήκατε;; τι χούντα είναι αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.