Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
Για αύριο Σάββατο (25/6) το πρωί αναμένονται άνεμοι έντασης μέχρι 4BF , που το μεσημέρι θα αυξηθούν σε 5-6BF («Βαρδάρης») στην περιοχή της κοιλάδας του Αξιού και τις περιοχές που επηρεάζονται στη Κεντρική Μακεδονία, ενώ μετά το απόγευμα θα αυξηθούν σε 7-8 BF και τοπικά και 9 BF στο Β. Αιγαίο.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται μετά το μεσημέρι στα ανατολικά του Ν. Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Βελτίωση από το βράδυ.
Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές και τοπικές καταιγίδες από αύριο το μεσημέρι μέχρι το ξημερώματα της Κυριακής , βελτίωση στη συνέχεια και μετά το μεσημέρι αστάθεια (συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχοπτώσεων).

Ιδιαίτερη προσοχή αύριο στους νομούς Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (δείκτης 3) για τον κίνδυνο εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών (συνημμένος ο χάρτης).

Ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες από το site της ΓΓΠΠ (www.sgcp.gr) για το δείκτη επικινδυνότητας γιατί ο «βαρδάρης» αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.